Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  NU UNUL, CI DOUA MUZEE  
Posted on December 7th, 2022 at 7:25 am by admin

Se pare ca fanii Michael Jackson vor primi in sfarsit nu unul, ci doua muzee oficiale Michael Jackson.

De cand John Branca s-a alaturat comunitatii TikTok din noiembrie, el a prezentat o serie de obiecte de colectie Michael Jackson si si-a revarsat furia la adresa celor de la  ABC/Disney cu privire la anularea spectacolului tribut Thriller 40  pregatit de Chris Brown si Ciara pentru premile muzicale  American Muisic Awards.

In una dintre postarile sale pe TikTok, Branca anuntat planurile The Estate de a realiza doua muzee dedicate lui Michael Jackson. Stiam de ani de zile planurile  celor de la The Estate de a face un muzeu oficial Michael Jackson la Hayvenhurst, casa familiei Jackson din Los Angeles, detinuta de Michael; proiectul fiind deja in plin proces de pregatire.

Surpriza vine insa din faptul ca Branca a mai dezvaluit faptul ca The Estate este in discutii cu primarul din Gary Indiana pentru a transforma casa familiei Jackson situate pe Jackson street 2300 intr-un alt muzeu dedicate familiei Jackson. Orasul va vedea, de asemenea si un cazinou Michael Jackson.

Branca a tinut sa sublinieze faptul ca un muzeu realizat la Neverland Ranch nu este posibil si a reconfirmat faptul ca proiectul unui film biographic despre Regele Pop este in plina desfasurare.

@john_branca

Would you go to a Michael Jackson museum? We’re so excited to share that we have a lot of projects that we are currently working on. #MichaelJackson #Thriller40

? Beat It – Michael Jackson

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on NU UNUL, CI DOUA MUZEE