Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  NRJ Music Award 2008  
Posted on January 27th, 2008 at 1:49 am by admin

In aceasta seara Michael Jackson a fost rasplatit cu un premiu special pentru intreaga sa cariera de catre TF1 si NRJ in cadrul ceremoniei NRJ Music Award 2008. Asa cum au promis organizatorii, fanii Michael Jackson aveau sa primeasac o surpriza de la insusi King Of Pop.
Michael a trimis o scurta inregistrare video pentru a multumi pentru premiu si pentru a transmite un mesaj fanilor sai.

“Buna tuturor prietenilor mei din Franta,
Nu am putut fi acolo in aceasta seara ca sa pot accepta acest premiu prestigios, sunt fericit ca am ocazia sa trimit acest mesat prietenilor mei pentru a va spune cat de mult a insemnat tot sprijinul vostru de-a lungul anilor. E greu de crezut ca acum 25 de ani Q. Jones si cu mine am realizat acest album numit Thriller, album ce a depasit toate recordurile si a devenit cel mai bine vandut album din toate timpurile, nu imi vine sa cred. Va multumesc voua fanilor de pretutindeni pentru acesta realizare, acest premiu imi onoreaza intreaga mea cariera, insa mai urmeaza si alte lucruri Michael Jackson, pasiunea mea pentru muzica nu s-a oprit. Pentru cei ce nu stiu am fost in studiou pentru editia aniversara Thriller 25 cu mai multi invitati surpriza. Sper ca si generatiile viitoare sa descopere acest album.
Multumesc TF1 si NJR pentru acest premiu special, inseamna foarte mult pentru mine sa fiu onorat de catre voi, multumesc inca o data fanilor. Va iubesc din adancul inimii mele si sper sa ve rededem foarte curand.
Va iubesc ! Dumezeu sa va binecuvanteze !

Mesajul lui Michael la NRJ Awards 2008 – priveste aici!

sursa: youtube.com

 
News | Comments Off on NRJ Music Award 2008