Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  NOI SPERANTE….  
Posted on July 17th, 2013 at 8:01 pm by admin

De mai bine de doi ani o serie de zvonuri – ulerior confirmate – legate de lansarea pe piata a unor piese duet Michael Jackson si Freddie Mercury, au facut inconjurul internetului generand un val de bucurie in randul fanilor celor doi artisti.  Insa desi totul parea o certitudine, pana in momentul de fata niciuna din aceste piese nu au fost inca lansate.

In luna noiembrie 2011, Brian May, chitaristul formatiei Queen a dezvaluit faptul ca The Michael Jackson Estate si-a dat acordul lansarii pe piata a unei serii de duete inregistrate de legendarii artisti la inceputul anilor ’80.
In luna decembrie a celui an, agentia de presa Artisan News Service a anuntat ca The Estate of Michael Jackson le-a acordat lui Roger Taylor si Brian May dreptul de comercializare pentru trei piese intregistrare de Michael Jackson si Freddie Mercury la inceputul anilor `80. Desi titlurile pieselor nu au fost facute publice, se pare ca cele trei piese despre care s-a tot vorbit ar fi State Of Shock, There Must Be More To Life Than This si Victory, piese despre care se stie ca au fost inregistrare de cei doi artisti, in versiuni demo, cu intentia reinregistrarii lor pentru albumul fratilor Jackson, Victory.

In ciuda tuturor acestor confirmari, nici pana in ziua de astazi cele trei piese nu au fost lansate pe piata, lucru care a dezamagit atat anii Queen cat si pe cei ai lui Michael Jackson.

Zilele trecute insa, Brian May – chitaristul formatiei Queen, a postat un scurt measj pe contul sau de Twitter, lucru care a reaprins spiritele in randul fanilor:

O seara minunata alaturi de William Orbit lucrand la cateva inregistrari Queen/Freddie/Michael Jackson. Incitant, provocator, extrem de emotionat. Insa misto.

 

Sursa: MJSTAR

 
News | Comments Off on NOI SPERANTE….