Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “NEVERLAND”  
Posted on May 31st, 2013 at 9:19 am by admin


Cei doi membrii ai trupei daneze Quadron doresc sa aduca un tribut Regelui Pop in noua lor piesa “Neverland“, tribut pe care si-l doresc sa il aduca intr-o noua perspectiva din punct de vedere muzical.

Solista Coco O. si cu mine suntem fani infocati Michael Jackson si am dorit sa scriem un cantec despre asta, insa dintr-un unghi cu totul diferit.” a declarat Robin Hannibal – partea masculina a formatiei pentru revista Rolling Stone.

“Am creat o poveste a unei a treia persoane, despre cei ce devin imitatori pentru a aduce un tribut idolilor lor datorita obsesiei pe care o au pentru acesta.

Ce modalitate mai buna de a pune un mesaj pe o piesa decat sa te inspiri din sound-ul anilor `70. Ultimele versuri ale piesei sunt : “Ne vom intalnii in Neverland” ceea ce are ca simbolistica atat ranch-ul lui Michael Jackson cat si utopia si acea lume de vis pe care acesta o reprezinta.” a explicat Hannibal.

Piesa “Neverland” va aparea pe noul album al trupei Quadron intitulat “Avalanche” , album ce va fi lansat oe data de 4 unie.

Sursa: MJWN

 

 
News | Comments Off on “NEVERLAND”