Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MYSTERY SE INTOARCE…  
Posted on June 27th, 2013 at 10:30 pm by admin

The Resource Development Group  Inc. a anuntat astazi ca a cumparat drepturile de comercializare si fabricare a bauturii energizante originale “Michael Jackson Mystery Drink” , in colaborare cu fostul manager al lui Michael Jackson, Dieter Wiesner.

Varianta originala a bauturii racoritoare a fost lansata in 1997 de catre Mystery Drinks – Germania; comapnie fondata de Dieter Wiesner si Michael Jackson.
Michael Jackson Mystery Drink” a fost bautura oficiala a celui de al doilea leg al turneului “HIStroy World Tour“, fiind inacelasi timp si unul dintre sponsorii turneului.
Conceputa ca si bautura energizanta, “Michael Jackson Mystery Drink” a fost disponibila doar intr-o singura varianta de gust – piersici – in jurul acesteia dezvoltandu-se o intreaga campanie de marketing, generand o serie de materiale promotionale inedite precum: parfumuri, ceasuri, jakete, tricouri, brichete, etc.

La 16 ani de la lansarea versiunii originale, “Michael Jackson Mystery Drink” este pe cale sa fie relansat insa nu ca si produs oficial Michael Jackson, noua bautura racoritoare avand in comun cu cea originala doar reteta si numele: “Mystery”.
Pana in momentul de fata The Resource Development Group  Inc. nu a dat publicitatii mai multe informatii despre noua bautura energizanta si nici despre variantele in care aceasta va fi lansata; limitandu-se sa anunte doar cumpararea drepturilor de autor a acesteia.

Iata mai multe imagini pentru a va reamintii campania “Michael Jackson Mystery Drink” din anii 1997 – 1998.Sursa: parafincorp.com

 
News | Comments Off on MYSTERY SE INTOARCE…