Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “MUSIC GENERATION SERIES”  
Posted on May 3rd, 2018 at 9:26 pm by admin

Dupa cum va informam in ultima postare din luna februarie, Michael Jackson a fost ales de care cei de la Pepsi pentru a aparea intr-un spot publicitar aniversar al celebrei companii.

Intitulata “Celebrating Every Generation“, noua campanie Pepsi isi doreste sa marcheze aniversarea a 120 de ani de cand celebra bautura racoritoare a fost lansata pe piata.
Saptamana aceasta, campania Pepsi, “Celebrating Every Generation” a mers mai departe, lansand o serie limitata de trei doze; serie intutulata “Music Generation Series“, doze pe a caror eticheta apar trei legende din industria muzicii:Britney Spears, Ray Charles si desigur Michael Jackson.

Seria limitata de doze Pepsi, parte a campaniei “Celebrating Every Generation” este disponibila doar Statele Unite ale Americii, pana in momentul de fata neexistand nicio informatie oficiala legata de o posibila extindere a campaniei “Celebrating Every Generation” si in alte tari ale lumii.

Folosirea imaginii Regelui Pop pe noile doze editie limitata Pepsi are aprobarea celor de la The Estate of Michael Jackson, acest lucru facand aceste doze in editie limitata, sa fie considerate ca piese de colectie oficiale Michael Jackson.

Noua, celor din Romania, nu ne ramane de facut decat sa ne rugam ca cei de la Pepsi Romania sa aduca si pe plaiurile mioritice cele tei doze editie limitata “Music Generation Series“.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off