Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “MOVE YOUR BODY”  
Posted on January 14th, 2017 at 9:53 am by admin


Celebra cantareata Sia a lansat de curand un nou videoclip la piesa “Move your Body“, videoclip a carei actiune se petrece in 1987 intr-un Mall tipic din America.

Tema videoclipului este un vechi obicei, extrem de la moda in acei ani in America, acela de a frecventa studiourile foto si de a te fotografia imbracat asemeni vedetei tale preferate… desigur, Michael Jackson este una din vedetele al carei stil vestimentar este preferat de unul dintre personajele videoclipului.

Personajul principal al videoclipului, o fetita cu peruca blonda – probabil o aluzie facuta la copilaria Siei, interactioneaza cu serie de persoane aflate in studioul foto, printre acestea existand unul care poarta iconica jacketa “Beat It” (fara maneci)… jacketa extrem de la moda in anii ’80 in America, dar nu numai, datorita lui Michael Jackson.
Folosirea jacketei “Beat It”  in videoclip nu este un gest intamplator, regizorul videoclipului dorind sa sublinieze faptul ca Michael Jackson a dominat anii ’80 atat in muzica cat si in moda, fiind un simbol incontestabil al acelor ani.

Daca v-am facut curiosi, iata mai jos noul videoclip al piesei “Move your Body“, semnat Sia:

Sursa: MJVibe, YouTube

 
News | Comments Off on “MOVE YOUR BODY”