Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “MORE TO COME”  
Posted on January 15th, 2017 at 8:16 pm by admin


John Branca, unul dintre cei doi administratori ai The Michael Jackson Estate este cunoscut pentru faptul ca nu acorda prea multe interviuri presei, insa in rarele ocazii in care o face, vorbeste cu siguranta si despre clientul sau de top, Michael Jackson.

Intr-un interviu acordat pentru WGUF Naples Talk Radio, joia trecuta, Branca a tinut sa asigure opinia publica ca mai multe proiecte Michael Jackson sunt pe cale de a fi lansate in perioada urmatoare, fara sa vorbeasca clar despre ce este vorba.
Cu toate acestea, Branca, a tinut sa reaminteasca ceea ce spunea in interviul acordat in luna noiembrie a anului trecut, ca The Estate of Michael Jackson nu intentioneaza sa mai lanseze niciun material audio nou din arhivele Michael Jackson.

Desigur, echipa The Estate of Michael Jackson a reusit sa treaba excelenta in cei peste sapte ani de cand Michael Jackson nu mai este printre noi, proiectele lor reusind sa salveze de la un colaps financiar iminent, imperiul Michael Jackson. Proiecte precum The Immortal, Michael Jackson ONE, Xscape, Bad 25, etc. au reusit sa aduca in atentia publicului, din nou, pe Michael Jackson, rotunjind considerabil conturile The Estate.

Dar oare despre ce noi proiecte vorbeste John Branca?
Faimosul avocat nu a vrut sa dea niciun detaliu in legatura cu acestea, rezumandu-se sa spuna decat atat: “more to come“, lucru destul de vag avand in vedere ca acesta a fost destul de transant cand a anuntat ca The Estate of Michael Jackson nu va mai lansa pe vitor materiale audio necunoscute publicului din arhivele Michael Jackson.
Cu totii stim ca in 2017 a fost anuntat de catre John Landis o relansare a iconicului videoclip “Thriller“, noua versiune fiind mult imbunatatita si cu un final nou si neasteptat – fara sad ea mai multe detalii legate de acest nou proiect.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “MORE TO COME”