Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “MOMENTS IN TIME”  
Posted on October 18th, 2021 at 10:15 am by admin

Un formular pentru inlocuirea pasaportului pierdut, completat si semnat de catre Michael Jackson si insotit de un set de fotografii de tip Polaroid, este scos, din nou, la licitatie publica de catre casa de licitatii “Moments in Time“.
Prima aparitie publica a acestui rar document, a avut loc in 2018, cand acceasi casa de licitatii a mai listat o data formularul cu pricina, insa fara sa ii gaseasca un cumparator.

Undeva, intre 1993 si 1994, Michael Jackson si-a pierdut pasaportul, fiind nevoit sa completeze o cerere de inlocuire. Formular original aproape completat este insotit de o fotografie de tip Polaroid cu patru imagini – in mod clar fotografia a fost facuta in timpul filmarilor pentru scurtmetrajul GHOSTS.
Aproape toate informatiile solicitate in formular au fost completate, inclusiv locul si data nasterii, ocupatia (Animator), numele mamei si al tatalui, inaltimea si altele astfel de informatii. Jackson a semnat formularul cu stilou negru, dar nu este datat.

Formularul a fost din nou scos la licitatie, de catre cei de la “Moments in Time“, de aceasta data pretul de pornire fiind de : 75.000 $.

Sursa: MJVibe

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URI

Comentati aici!

Nume Email
Site
Comentarii  
 

Current day month ye@r *