Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MOMENTE EMOTIONANTE…  
Posted on May 25th, 2013 at 9:46 am by admin


Momente emotionante in cadrul show-ului TV “The Voice” (NBC) din America. Judith Hill, concurenta a noului sezon, a izbucnit in lacrimi dupa ce Adam Levine , ia cerut solistei sa cante o piesa din repertoriul lui Michael Jackson.

Judith Hill este nimeni alta decat tanara cantareata aleasa de insusi Michael Jackson pentru al insotii in turneul “This Is It” din 2009, ea numarandu-se si printre artistii care au cantat si la spectacolul memorial din 2009.

Emotiile puternice provocate de moartea neasteptata a Regelui Pop inca o afecteaza pe tanara solista, aceasta izbucnind in lacrimi in momentul in care antrenorul sau Adam Levine ia cerut sa interpreteze piesa “The Way You Make Me Feel“.

Sunt atat de onorata“, a replicat solista, stergandu-si lacrimile, “Ii sunt recunoscatoare pentru  totdeauna si ma doare atunci cand oamanii considera ca am anumite avantaje datorita lui.”
Dorind sa-si incurajeze concurenta Levine a replicat vizibil emotionat: “…este o dovada de curaj sa aduci un tribut cuiva care a reprezentat ceva atat de important in viata ta“.
Ma simt extrem de afectata cantand acest cantec.” a replicat Judith.
Celebram ceva din care tu ai fost extrem de norocoasa sa faci parte, cu totii te invidiem pentru asta.” a tinut sa adauge Levine.
Este o mare incarcatura emotionala in toata situatia asta – nu stiu daca va pot explica de ce este atat de greu pentru mine – insa trebuie sa merg mai departe si sa fac ceva cu adevarat frumos.” a tinut sa concluzioneze Judith.

Concluzia finala a fost totusi trasa de Usher – vechi prieten si fan al Regelui Pop – aflat in postura de antrenor in show: “Mi-e dor de el…Imi este atat de dor de el!

Sursa: MJWN

 
News | Comments Off on MOMENTE EMOTIONANTE…