Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “MJ”  
Posted on October 5th, 2019 at 1:05 am by admin

Mult asteptatul musical de pe Broadway, intitulat initial “Don’t Stop ‘Til You Get Enough” a fost redenumit.

Anuntat pentru a avea premiera in vara lui 2020 musicalul inspirit din viata si cariera lui Michael Jackson, anuntat initial ca va purta numele de “Don’t Stop ‘Til You Get Enough” si-a schimbat titlul in, simplu, “MJ“.
Se pare ca producatorii musicalului au decis sa schimbe titlul acestuia in “MJ” considerand ca noul titlu va avea un impact mult mai puternic decat cel precedent.

Putem confirma ca musicalul despre Michael Jackson are un titlu nou.” a declarant presei purtatorul de cuvant al musicalului, Rick Miramontez.

Pe masura ce spectacolul a evoluat prin procesul sau de dezvoltare, echipa de produc?ie a considerat ca MJ este o alegere mai buna si mai puternica decat sa se bazeze pe titlul oricarei altei piese.

Aceasta nu este singura veste despre mult asteptatul musical, potrivit producatorilor se pare ca scenarista noului musical, Lynn Nottage, cea care a declarant public ca in opinia ei documentarul “Leaving Neverland” pare destul de credibil, a ramas in continuare in echipa de productie a acestuia.

Potrivit surselor implicate in noul proiect muzical, in perioada urmatoare vor fi anuntate public datele primelor spectacole “MJ” dar si distributia complete a acestuia .

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off