Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MJ VS HBO  
Posted on October 22nd, 2019 at 10:52 am by admin

HBO isi incearca sansele, pentru a nu stiu cata oara, pentru a convinge instanta ca The Estate of Michael Jackson nu poate sa mearga mai departe cu plangerile si solicitarile civile vis-à-vis de tot scandalul provocat de infamul documentar “Leaving Neverland”.

Luni, reteaua de televiziune a inaintat o serie pentru un apel la Circuit Court of Appeals, in incercarea disperata de a evita pretentile celor de la The Estate.
Acest apel fals nu este altceva decat ultima incercare disperata a celor de la HBO de a acoperi adevarul despre jurnalismul sau neetic”, a declarat public Bryan Freedman, avocatul The Michael Jackson Estate. “De sapte luni, HBO a incercat si nu a reusit sa evite un arbitraj public. Acest recurs, care este cea mai recenta incercare a lui Hail Mary, este chiar mai patetic decat toate celelalte incercari de a evita controlul public. Daca HBO dorea cu adevarat sa evite o judecata, ar fi trebuit sa se gandeasca la asta inainte sa promoveze un documentar partinitor, fara nicio integritate jurnalistica si in care subiectii au o motivatie uriaaa de a minti – si anume milioanele de dolari pentru care au dat in judecata The Estate. Clientii nostrii [The Estate of Michael Jackson] nostri nu se va opri niciodata pana cand nu se va face dreptate. ”

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off