Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MJ VIDEO VANGUARD 2018  
Posted on August 1st, 2018 at 10:03 am by admin

In ciuda stirii care circula in urma cu cateva zile cum ca Missy Elliot va fi distinsa in acest an cu premiul Michael Jackson Video Vanguard Award in cadrul premilor MTV Music Video Awards, se pare ca artista care va fi intradevar distinsa cu acest premiul este nimeni alta decat J-Lo.

Jennifer Lopez va primii prestigiosul premiu Michael Jackson Video Vanguard Award in acest an in cadrul MTV Video Music Awards. Artista a dezvaluit stirea intr-un interviu live oferit celor de la MTV.
Premiul care isi doreste sa onoreze artistii si regizorii care au avut un rol marcant in industria videoclipului muzical a fost oferit in decursul anilor unor artisti precum: Madonna, Rihanna, Britney Spears, Kanye West, David Bowie, etc.
Lopez, a carei cariera muzicala se intinde pe doua decenii, a vandut peste 80 de milioane de discuri in intreaga lume, 40 milioane de albume, a avut 16 top 10 hits, trei albume No.1 si a fost singura artista care a avut ocupat, simultan, pozitia 1 atat pentru albumul sau “J.Lo” cat si pentru filmul in care a jucat, comedia romantica “The Wedding Planner”.
Artista, care a fost numita de revista Times, una dintre cele mai influente 100 de femei ale lumii, s-a implicat in multe cauze si activitati umanitare, fiind de asemenea si un fashion icon pentru milioane de femei.
Pe langa distinctia pe care o va primii in acest an in cadrul MTV Video Music Awards, J-Lo va sustine si un scurt recital in cadrul premilor, recital care se asteapta a fi unul spectaculos.
MTV Video Music Awards va avea loc pe data de 20 august 2018 la Radio City Music Hall, New York.
Sursa: MJVibe, Billboard

 
News | Comments Off