Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MJ SUPREME  
Posted on May 17th, 2017 at 9:36 am by admin

Un cunoscut brand vestimentar american intentioneaza sa lanseze o colectie inspirata de Michael Jackson. O prima piesa vestimentara a viitoarei colectii a fost deja facauta publica: o camasa ce are imprimat pe spate o imagine cu Jackson.

Brandul vestimentar american Supreme lanseaza o colectie capsula inspirata de Michael Jackson. De cateva luni apar pe internet fotografii cu hanorace si pulovere ce au imprimate imagini vintage cu Michael Jackson din perioada Thriller.
La inceput s-a crezut ca fotografiile nu ar fi oficiale, avand in vedere ca reprezentantii brandului nu le-au recunoscut oficial.
Totul s-a confirmat, insa, saptamana trecuta dupa ce, pe pagina de instagram a brandului a fost postata o fotografie cu o c?masa ce are imprimata pe spate o imagine cu Regele Pop din timpul filmarilor videoclipului Billie Jean.

Pana in momentul de fata nu se cunosc detalii despre aceasta noua linie vestimentara, insa se zvoneste ca aceasta va fi lansata in preajma aniversarii a 8 ani de la neasteptata moarte a Regelui Pop.

Sursa: ADPM

 
News | Comments Off on MJ SUPREME