Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MJ QUIDD  
Posted on February 2nd, 2018 at 10:40 am by admin

The Estate of Michael Jackson si Authentic Brands Group (ABG) au facut echipa si au lansat primele autocolante digitale oficiale Michael Jackson si carduri de tranzactie, pentru utilizatorii iOS si Android ai aplicatiei Quidd.

Acestea sunt primele si singurele autocolante digitale oficiale Michael Jackson si carduri de tranzactii lansate vreodata sub licenta Michael Jackson. Incepand de acum, pentru prima oara, fanii Michael Jackson pot colectiona o serie de autocolante digitale Michael Jackson in editie limitata prin aplicatia Quidd si sa le foloseasca cand comunica cu prietenii lor prin intermediul iMessage.

De asemenea, fanii mai pot colectiona o serie limitata de carduri digitale Michael Jackson pentru a retrai unele dintre cele mai frumoase amintiri legate de Michael Jackson.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu termenii media, aplicatia Quidd este cea mai mare platforma de vanzare, schimburi si utilizare a unor produse digitale premium editie limitata. Disponibila gratuit pentru dispozitivele ce folosesc iOS si Android, aplicatia Quidd permite fanilor sa cumpere, detina si sa foloseasca o serie de materiale digitale precum: autocolante digitale, GIF-uri, carduri electrinice, jocuri, etc.

Cei interesati de aplicatia Quidd si de noua colectie de autocolante si carduri digitale Michael Jackson, pot afla mai multe intrand pe pagina oficiala QUIDD .

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off