Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MJ ART WORKS  
Posted on May 19th, 2017 at 12:51 pm by admin

MoAD (Museum of the African Diaspora) – San Francisco, gazduieste una dintre cele mai extravagante expozitii de arta contemporana inspirata din cultura coloniala neagra, Michael Jackson fiind unul din subiectele principale atinse de artistii exponanti.

Despre Michael Jackson s-au scris peste 1 000 de carti, s-au realizat peste 250 de filme si documentare, s-au realizat zeci de colectii vestimentare si s-au organizat sute de expozitii de arta avandu-l ca sursa de inspiratie… este aproape imposibil pentru cineva sa creeze ceva nou despre si pentru Regele Pop.
Cu toate astea, Todd Gray – primul fotograf oficial al lui Michael Jackson – a incercat sa-l portretizeze pe Regele Pop intr-un mod creativ in noua sa expozitie de fotografie intitulata: “Todd Gray: My Life In the Bush With MJ and Iggy“.

Artistul si-a dorit sa isi focuseze atentia asupra “mentalitatii coloniale” – cum ii place acestuia sa spuna – mentalitate dupa care si-au ghidat viata si actiunile mai multe figuri importante, de culoare, ale culturii americane si nu numai. Pentru a crea acest concept artistic, Gray a ales sa acopere fetele subiectilor sai cu imagini panoramice cu influente coloniale.

Todd Gray: My Life In the Bush With MJ and Iggy” este cu siguranta una dintre cele mai avangardiste si originale expozitii de arta in care Michael Jackson este subiect.

Va reaminstesc ca Todd Gray este si autorul albumului de fotografii: “Michael Jackson Before he was King“, album de fotografii realizate de catre Gray in perioada in care a lucrat ca si fotograf oficial al tanarului Michael Jackson.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on MJ ART WORKS