Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “MISTER” ELUCIDAT!  
Posted on July 1st, 2022 at 4:46 pm by admin

A compus sau nu, Michael Jackson coloanal sonora pentru jocul Sonic 3?
Aceasta intrebare dureaza de zeci de ani si, in ciuda faptului ca putini oameni care au lucrat cu Michael au confirmat-o, publicul si fanii jocului nu au fost convinsi… pana astazi!


Odata cu lansarea lui Sonic Origins si cu confirmarea ca Sonic 3 nu va include melodiile originale, fanii Sonic cauta un raspuns!
Fostul sef al echipei Sonic, Yuji Naka, a confirmat ca Michael Jackson a compus o parte din muzica pentru Sonic the Hedgehog 3.
Problema implicarii lui Michael a fost discutata si argumentata pe scara larga, online, de multi ani, deoarece se credea ca unele dintre melodii au fost compuse de Michael Jackson, care nu a fost creditat niciodata in jocul final.


Sega nu a confirmat niciodata oficial implicarea lui Jackson, in timp ce diverse persoane de-a lungul anilor au dat raspunsuri contradictorii.
Cu toate acestea, un tweet al lui Yuji Naka care se refera la recentele schimbari muzicale din jocul Sonic Origins pare sa fi pus problema odata pentru totdeauna.
Dumnezeule, muzica pentru Sonic 3 a fost schimbata, chiar daca Sega Official foloseste muzica lui Michael Jackson“, a spus Naka.

Naka a fost unul dintre programatorii care au lucrat pentru Sonic 3 si a care a produs si jocul, asa ca ar fi stiut cu siguranta daca Jackson ar fi fost implicat in contributia cu muzica pentru joc sau nu.
Tweetul sau se refera la modificarile facute in Sonic Origins, care a fost lansat in urma cu cateva zile si care nu include coloana sonora originala a versiunii Sonic 3.
Muzica lui Jackson a fost inlocuita cu versiuni recreate ale muzicii concepute initial pentru joc inainte de presupusa implicare a lui Jackson.

Prima dezbatere pe scara larga asupra implicarii lui Jackson in Sonic 3 a avut loc in 2006, când YouTuber-ul Qjimbo a creat un videoclip care arata asemanari intre numeroase melodii din joc si muzica lui Jackson.
Videoclipul a urmat un interviu din 2005 cu fostul director al Institutului Tehnic Sega, Roger Hector, care a sustinut ca Jackson a fost recrutat de Sega pentru a compune muzica pentru Sonic 3, dar dupa ce au aparut acuzatiile de abuz sexual muzica lui Jackson a fost stearsa.
Dar videoclipul lui Qjimbo sustine ca muzica nu a fost de fapt stearsa deloc si ca diferite piese muzicale din joc se aseamana izbitor cu melodiile lui Jackson.
In special, Carnival Night Zone a avut un moment care a sunat ca melodia lui Jackson Jam, in timp ce Ice Cap Zone are o progresie a acordurilor identica cu cea a lui Who Is It. Cel mai remarcabil, muzica finala pare sa se bazeze pe Stranger in Moscow.

in 2009, directorul muzical al lui Jackson, Brad Buxer, a sustinut ca Jackson a lucrat la coloana sonora timp de patru saptamâni in 1993, dar Sega nu a confirmat-o niciodata oficial, iar directori de seama Sega, inclusiv fostul presedinte al Sega of America, Tom Kalinske, au spus ca, daca a fost implicat, ar fi fost. fara stirea lor.

Acum putem pune capat acestei dezbateri! Michael Jackson a compus muzica pentru Sonic 3! Misterul care a planat atatia ani asupra acestui subiect a fost in cele din urma elucidate!

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “MISTER” ELUCIDAT!