Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MISSING MICHAEL  
Posted on October 25th, 2019 at 12:33 pm by admin

Cartile cu si despre Michael Jackson sunt intotdeauna bine venite in colectia oricarui fan, si niciodata nu sunt destule…

Proaspat lansata pe piata, nuvela fictiva “Missing Michael” este o carte extrem de interesanta si intr-o oarecare masura personala in care multi fani Michael Jackson se vor regasi.

Scrisa de Jonas Gülstorff, cartea este o poveste fictiva, avand ca punct de plecare punctul de vedere al unui fan Michael Jackson care refuza sa creada ca idolul lui a murit si isi tese in jurul sau o intreaga realitate falsa in care Jackson traieste undeva ascuns, inscenandu-si moartea. Cartea este scrisa mai mult in stilul unui blog, lucru care ii da acestia o unicitate aparte si un dramatism crud.

Jonas Gülstorff, s-a nascut la Copenhaga, Danemarca. A locuit la Amsterdam, Bangkok si New York si a publicat mai multe colectii de poezie. Administra?ia Spatiala americana NASA a trimis pe Marte una dintre poeziile sale cu o sonda spatiala.

Synopsis:
In saptamanile de dupa moartea prematura a lui Michael Jackson, popularul blogger, Skye Sanchez, porneste o ancheta a descoperi adevarul despre moartea Regelui Pop. Skye si-a construit via?a in jurul venerarii lui Michael, urmandu-l in intreaga lume cu alti fani infocati raportand stirile urmaritorilor ei. Cand Michael moare, lumea ei este puternic zdruncinata si se convinge pe ea si pe cititorii ei ca toata chestia este o farsa. Unii se amuza de teoriile ei naive, in timp ce altii ii ofera ajutor financiar pentru a investiga zvonurile in continuare. In incercarile ei de a investiga cat mai bine ceea ce ea crede ca este cea mai mare farsa a omenirii, drumurile o duc pe Skye inapoi la Neverland, la casa copilariei lui Michael, in Indiana, intr-o moschee din Bahrain si la cabinetul unui chirurg plastic din Beijing. Cand Skye gaseste in sfarsit un barbat care se potriveste manusa cu ceea ce ea cauta, cititorii ei se intorc impotriva ei, Skye aflandu-se in aceeasi frenezie mediatica a carei victima a fost si Michael.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off