Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MIKO IA ATITUDINE…  
Posted on September 5th, 2019 at 1:56 pm by admin

La doar o zi dupa aniversarea a 61 de ani de la nasterea lui Michael Jackson, dupa ce mass-media din intreaga lume a omagiat acest moment, iata ca tot aceasta vine sa arunce o asa zisa bomba de presa, o noua incercare murdara de a duce in derizoriu, numele Michael Jackson.
Stirea sustinea faptul ca mai multi jurnalisti se afla in posesia unor inregistrari audio in care legendarul actor Marlon Brando sustine ca l-a confruntat pe Michael Jackson in legatura cu acuzatile cu care acesta s-a luptat in 1994, facand-ul sa planga. Asa zisa inregistrare audioa, poarta si un nume: “Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson”…. Patetic, as spune!

In toata tevatura mediatica provocata de stire, iata ca la doar o zi dupa ce aceasta a facut inconjurul lumii, Miko Brando, fiul legendarului actor Marlon Brando, prieten de peste 30 de ani cu Regele Pop, iese pubic pentru a apara imaginea si memoria prietenului sau dar si a tatalui.
Intr-o scrisoare deschisa, adresata celor de la LA Times, Miko scrie:
“Am fost prieten cu Michael Jackson mai bine de 27 de ani iar tatal meu il adora. Nu apreciez de loc faptul ca cuvintele tatalui meu su fost rastalmacite pentru a lasa impresia ca Michael a ranit pe cineva.
Aceasta este doar o oferta publicitara ieftina, a cuiva pentru a-si promova podcast-ul platit. Tatal meu nu s-ar fi imprietenit niciodata cu Michael daca ar fi crezut ca acesta este capabil sa faca rau copiilor si niciodat? nu ar fi zis ceva negativ privin?a lui Michael. Va rog sa corectati povestea.
De mentionat este faptul ca in ciuda tuturor articolelor de presa si a zvonurilor legate de asa zisele afirmatii factute de Marlon Brando la adresa lui Michael Jackson, realitatea demonstreaza altceva: Michael Jackson si Marlon Brando au fost prieteni foarte apropiati decenii la rand… ultima perioada din viata, Brandon si-a petrecut-o mai mult pe proprietatea Neverland decat in propria sa casa, dovada prieteniei sincere si loiale dintre Brando si Jackson fiind de necontestat!

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off