Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MIJAC MUSIC CRESTE DIN NOU  
Posted on November 5th, 2019 at 10:58 am by admin

The Estate of Michael Jackson / MIJAC Music a dobandit dreptul de proprietate majoritar asupra drepturilor – in S.U.A. – catalogului Sly and the Family Stone.
De asemenea, The Estate detine deja intregul catalog al trupei in afara Statelor Unite, potrivit comunicatului de presa emis de acestia.

Anuntul vine la aproape un an dupa ce Primary Wave Music Publishing a afirmat ca a “dobandit drepturile asupra catalogului de muzical Sly and the Family Stone, lucru contestat de catre cei de la The Estate of Michael Jackson.

Intr-un comunicat de presa Sly Stone a tinut sa multumeasca celor de la MIJAC Music pentru ca au reusit sa cumpere drepturile catalogului Sly and the Family Stone rezumandu-se in a spune atat: “Thank You MIJAC (Falettinme Be Mice Elf Agin)” – referire la piesa cu acelasi nume lansata de legendarul grup in 1970.
John Branca si John McClain, co-executorii The Estate of Michael Jackson, au adaugat: “”Sly and the Family Stone au fost o forta creativa si cu un mesaj pozitiv, lucru in care Michael a crezut. El a recunoscut geniul lui Sly Stone si puterea versurilor si muzicii lui, motiv pentru care a achizitionat in trecut catalogul, iar noi, cei de la MIJAC Music, astazi ii urmam pasii.”

In 2010, dupa ce a traversat o perioada grea din punct de vedere financiar, Sly Stone l-a dat in judecata pe managerul sau, de-o viata, Jerry Goldstein, sustinand ca nu i s-au mai platit redeventele din 1989 si pana in 2009, fiind prejudiciat in acest fel de “zeci de milioane de dolari”. In ianuarie 2015, o instanta din Los Angeles i-a acordat lui Sly Stone, dreptate, considerand ca acesta trebuie s aprimeasca de la fostul manager suma de 5 milioane de dolari in daune. Cu toate acestea, in decembrie 2015, un judecator a decis ca Stone nu-si poate incasa plata pentru ca si-a vandut redeventele catre o companie de productie din anii ’80.

 

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off