Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  Michael, un partener bun!  
Posted on April 18th, 2008 at 12:14 pm by admin

     Intr-un interviu dat pentru Reuters, directorul SONY/ATV CEO, Martin Bandier a declarat ca este foarte bucuros de posibilitatea ca, discografia Beatles sa fie remasterata digital.
     In ultimele luni piesele Beatles s-au bucurat de un real succes la TV in show-ul American Idol, Bandier se gandeste la alte afaceri prospere cu celebrul catalog Beatles. Astfel ca Bainder doreste ca piesele Beatles sa fie transformate in format digital , astfel fiind disponibile si pentru mediul iTunes – afacere ce va spori considerabil profitul companiilor sale, EMI si Apple Corp, compani ce administreaza catalogul Beatles.
     “Lucru la care ma gandesc este acela ca Beatles lucrand in deaproape cu  Epic – sper sa ducem la finalizare acest proiect –sa realizeze lansarea  digitala a pieselor Beatles pentru magazinele Apple (iTunes) dar si pentru alte medii. Ar fi incredibil!  ”
     Insa aceasta decize nu poate fi luata doar de catre Epic si Sony, SONY/ATV fiind o companie cu doi asociati : Sony si Michael Jackson.
     Desi in ultima vreme presa anunta ca fiind iminenta decizia lui Jackson de a vinde catalogul Beatles pentru a scapa de datorii, Bandier este de alta parere :
     “Nu cred ca Michael este interesat sa vanda partea sa. Pentru mine a fost un bun partener, a fost cooperant cu noi, si are o buna reputatie printre artisti, il sunam ori de cate ori avem nevoie sa intarim relatiile noastre cu artistii.”

Sursa: MJFC / Reuters

 
News | Comments Off on Michael, un partener bun!