Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MICHAEL JACKSON’S HALLOWEEN  
Posted on July 12th, 2017 at 9:56 am by admin

The Estate of Michael Jackson a anuntat lansarea unui film animat, destinat televiziunilor, film ce va fi lansat in aceasta toamna.

Productia va fi difuzata de reteaua de televiziune CBS in Statele Unite si la diferite posturi de televiziune din intreaga lume. Show-ul TV va contine mai multe piese din repertoriul lui Michael Jackson dar si vocile actorilor Christine Baranski si Alan Cumming.
Reteaua de televiziune a facut echipa cu The Estate of Michael Jackson pentru noua productie de animatie pentru care piesele Regelui Pop au servit ca sursa de inspiratie.

Intitulat “Michael Jackson’s Halloween“, telecastul de o ora, va urmarii aventurile lui Vincent (Lucas Till) si Victoria (Kiersey Clemons), care se intalnesc “accidental” in noaptea de Halloween, impreuna cu un caine pe nume Ichabod, la un misteriosul hotel “This Place Hotel” situat la numarul 777 pe strada Jackson Street.
Odata intrati in hotel, Vincent si Victoria pornesc intr-o aventura neasteptata, misterioasa de auto cunoastere culminand la final cu un dans spectaculos a unui personaj animat ce-l infatiseaza pe Jackson.

CBS a implicat in acest proiect o serie de staruri cunoscute pentru vocile lor speciale printre care: Christine Baranski, Alan Cumming, Jim Parsons, Lucy Liu, George Eads si Brad Garrett.

Productia de televiziune este produsa de compania Optimum Productions in asociere cu Hammerhead. John Branca si John McClain, co-executorii The Michael Jackson Estate sunt producatorii exclusivi, Daniel Chuba ca si co-producator iar Mark A.Z. Dippé este regizorul extravagantei animate.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off