Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MICHAEL JACKSON VIDEO VANGUARD  
Posted on August 12th, 2019 at 10:18 pm by admin

Missy Elliott, rapper, producator si compozitor va primi in cadrul ceremoniilor MTV Video Music Awards din 26 august 2019, mult ravnitul premiu Michael Jackson Video Vanguard Award!

Artista in varsta de 48 de ani va sustine, de asemenea, si un recital in cadrul ceremoniilor 2019 MTV Video Music Awards, primul recital sustinut la MTV dupa mai bine de 16 ani.

Impactul lui Missy in peisajul muzical este incredibil. Viziunea ei creatoare asupra productiei musicale, evolutiei pe scena si a compozitiei este de neegalat.”  a declarant Bruce Gillmer, managerul co-brandului international MTV si directorul exclusive al Viacom.

Missy Elliot, distinsa cu cinci premi Grammy Aards si prima femeie rapper ce a fost inclusa in galleria Hall of Fame a compozitorilor, a vandut peste 30 de milioane de discruri in intreaga lume, gratie hiturilor sale precum: “Work It”, “Get Ur Freak On” si “WTF (Where They From)”. Este singura femeie rapper care are sase albume de studiou certificate cu platina.

Michael Jackson Video Vanguard Award a fost acordat in anii trecuti unor artisti precum Jennifer Lopez, Pink, Rihanna si Kanye West, anul acesta Missy Elliott fiind fericita castigatoare a prestigiosului premiu muzical; lucrul acesta venind sa confirme zvonurile de anul trecut cand mai multi jurnalisti mizau pe excentrica artista.
In ciuda unor discutii aprinse din interiorul MTV referitoare la schimbarea numelui de Michael Jackson Video Vanguard Award ca urmare a unor reactii venite din spatial public in urma infamului documentar “Leaving Neverland”, se pare ca mai marii postului de televiziune au decis sa pastreze in continuare numele de Michael Jackson Video Vanguard Award pentru distinctia Video Vanguard Award.
Pentru a evita unele reactii negative din partea unui anumit segment al publicului, MTV a decis totusi ca in promo-ul evenimentului MTV Video Music Awards 2019 sa nu rosteasca numele lui Michael Jackson, referirea la premiu fiind Video Vanguard Award.

Bucuroasa de vestea primita, Missy Elliot a tinut tousi sa ii corecteze pe organizatori printr-o postare pe contul ei de Twitter, referindu-se la premiu ca Michael Jackson Video Vanguard Award.

Nu este un secret pentru nimeni ca Missy Elliot este un infocat sustinator al lui Michael Jackson, de-a lungul anilor, aceasta, neferindu-se sa-si exprime dragostea, sustinerea si admiratia fata de Regele Pop.

MTV Video Music Awards 2019 vor avea loc pe data de 26 august in New Jersey la Prudential Center in Newark, gazda evenimentului fiind actorul Sebastian Maniscalco.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off