Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MICHAEL JACKSON SUNGLASSES  
Posted on August 9th, 2017 at 10:37 am by admin

2017 este din nou anul “Thriller“. La aniversarea a 35 de ani de la lansarea inegalabilului album “Thriller“, The Estate of Michael Jackson se intrece pe sine in a lansa tot felul de proiecte dedicate aniversarii cu pricina.

Dupa ce The Estate a anuntat lansarea in cinematografe a noii versiuni 3D a videoclipului “Thriller”, iata ca un nou anunt vine sa surprinda fanii; cei drept fanii cu ceva posibilitati financiare.

The Estate of Michael Jackson si compania Illesteva au lansat pe piata un model nou de ochelari de soare, intitulat “Michael Jackson Sunglasses“, ochelari ce se doresc un tribut adus stilului inconfundabil de a purta ochelari de soare a Regelui Pop.

Noul model de ochelari de soare sunt fara rama, intr-o nuanta aurie reflectorizanta, o reinterpretare a ochelarilor de tip aviator pe care Michael Jackson obisnuia sa ii poarte in anii ’80 si ’90.

“Michael Jackson, unul dintre cei mai iconici performeri din toate timpurile, a fost rareori vazut fara ochelari de soare. Cand ne gandim la el, modelul aviator ne vine imediat in minte.” a declarat Daniel Silberman, directorul companiei Illesteva si designerul noului model. “Ne-am dorit sa proiectam o forma de ochelari pe care ar fi purtat-o, astazi, pe scena insa combinata cu tehnologia moderna. Cadrul este realizat dintr-o lentila robusta de 2,55 milimetrii, aurie, in degrade, personalizat cu accesorii de otel foarte subtiri.

Noul model de ochelari de soare sunt disponibili in serie limitata, doar 200 de perechi, pretul unei astfel de perechi fiind de 240 dolari.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off