Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MICHAEL JACKSON: ON THE WALL  
Posted on June 22nd, 2018 at 10:07 pm by admin

Dupa cum va informam in luna septembrie a anului trecut, National Portrait Galery din Londra va inaugura joi, 28 iunie 2018, expozitia “Michael Jackson: On The Wall” in colaborare cu The Estate of Michael Jackson.

Expozitia va explora  influenta masiva pe care Michael Jackson a avut-o asupra unor cunoscuti artisti plastici si a artei contemporane, influenta care se intinde pe mai multe generatii de artisti din intreaga lume. Momentul lansarii expozitiei va coincide cu ceea ce ar fi fost aniversarea a 60 de ani a lui Michael, din august.

Desi Michael Jackson este cunoscut pentru muzica, videoclipurile si dansul sau, influenta sa considerabila asupra artei contemporane este o poveste inca nespusa. Din momentul in care Andy Warhol  i-a folosit pentru prima oara imaginea in 1982, Michael a devenit cea mai reprezentativa figura culturala a artei vizuale, pentru o serie, extraordinara, de artisti contemporani. Pentru prima data, “Michael Jackson: On The Wall” va reuni lucrarile a peste patruzeci de artisti ale caror lucrari provin din colectii publice si private, inclusiv lucrari noi, realizate special pentru expozitie.

Paralel cu expozitia vor fi lansate si doua carti.

Prima carte se intituleaza “Michael Jackson: A celebration” si va cuprinde o colectie impresionanta de imagini provenite dintr-o varietate mare de surse, ce caracterizeaza viata lui Michael Jackson. Colectia de imagini va traversa intreaga cariera a Regelui Pop, din primii sai ani pe scena si pana in ultimele zile ale repetitilor pentru This Is It.

Puteti achizitiona cartea “Michael Jackson: A celebration AICI

 

Cea de-a doua carte se intituleaza: “Michael Jackson: On The Wall Hardcover Catalog” si cuprinde o mare parte dintre lucrarile expuse in expozitie alaturi de impresii ale artistilor in cauza, la adresa Regelui Pop: Andy Warhol, Isa Genzken , David Hammons, Glenn Ligon, etc.

Michael Jackson: On The Wall Hardcover Catalog” va fi catalogul principal al expozitiei si va fi editat intr-o editie de lux, la un pret pe masura: 35 lire.

Puteti achizitiona cartea “Michael Jackson: On The Wall Hardcover Catalog AICI

Michael Jackson: On The Wall” isi va tine deschise portile  intre 28 iunie si 29 august, biletele pentru aceasta fiind deja puse in vanzare la preturi incepand cu 15.50 lire.

Sursa: MJWN / National Portrait Gallery

 
News | Comments Off