Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MICHAEL BY CHRISTOPHE BOULME  
Posted on October 4th, 2019 at 5:25 pm by admin

Christophe Boulmé, fotograful fancez responsabil de atatea si atatea fotografii si coperti de single-uri extraordinare ( fotograf oficial in Dangerous World Tour, HIStory World Tour, “Stranger in Moscow” photo sesion, coperta   “Ghosts“, coperta single-urilor “HIStory“, “Stranger in Moscow“,”On The Line“, etc) va lansa pe 6 noiembrie 2019 un album foto inedit, intinutal “MICHAEL by Christophe Boulmé” cu o serie de fotografii realizate in decursul colaborarii sale cu Regele Pop.

Un fan necondi?ionat al lui Michael Jackson, Christophe Boulmé si-a inceput cariera de fotograf cu crearea de fotomontaje si desene inspirate din lumea fascinata a lui Michael Jackson. Desi nu vrea sa admita acest lucru, lucrarile sale vor deveni un adevarat cult in randul fanilor Michael Jackson si a colectionarilor. Placut impresionat de lucrarile sale, Michael Jackson ii confera deplina incredere artistica, oferindu-I posibilitatea “micului fotograf francez” – dupa cum insusi Michael ii spunea, sa i se alature in cele doua turnee din anii ’90 dar si in spatele camerelor de filmat pentru cateva dintre videoclipurile sale.
Desi nu vorbea de loc engleza, “micul fotograf francez” si Regele Pop vor comunica prin gesturi, priviri si zambete, rezultatul fiind unul spectaculos. Boulmé va fi unul dintre putinii fotografi autorizati sa pastreze proprietatea deplina asupra fotografiilor sale si sa se bucure de deplina libertate de actiune cand vine vorba de acestea.

Cei care doresc sa aiba in colectie noul album foto, “MICHAEL by Christophe Boulmé” cu autograful autorului, trebuie sa se grabeasca si sa faca pre-order pentru acesta… numarul albumelor foto cu autograf este limitat!

PRE-ORDER

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off