Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “MICHAEL AND ME”  
Posted on May 25th, 2016 at 11:17 pm by admin


O noua carte despre Michael Jackson va fi lansata anul acesta pe 29 august – de loc intamplator, am putea spune, de catre unul dintre cei mai controversati fani ai Regelui Pop, Shana Mangatal – fictiune sau realitate, doar voi puteti decide asta. Cartea se intituleaza “Michael and Me – The Untold Story of Michael Jackson’s Secret Romance” si promite o serie de dezvaluiri in exclusivitate.

Parte din cercul de apropiati ai Regelui Pop, Shana Mangatal a fost martora celor mai semnificative momente din viata si cariera lui Michael Jackson; cunoscand atat placerea cat si durerea relatiei amoroase pe care sustine ca a avut-o cu unul dintre cei mai faimosi oameni ai planetei.

In cartea sa, “Michael and Me – The Untold Story of Michael Jackson’s Secret Romance“, Shana Mangatal vorbeste, in sfarsit despre unul dintre cele mai bine pastrate secrete din show biz, intr-un memoriu sincer si usor de citit. Surprinzator sau nu, cartea “Michael and Me” este o poveste asteptata de mult timp de catre  fanii Regelui Pop.

Michael and Me – The Untold Story of Michael Jackson’s Secret Romance” va fi lansata pe piata pe 29 august 2016 de catre editura Chicago Review Press si va avea 240 de pagini, pretul acesteia fiind de 26.99 de dolari.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on “MICHAEL AND ME”