Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “MAKING HISTORY”  
Posted on March 25th, 2013 at 9:08 pm by admin

King Of  Shop si Christophe Boulmé va invita la expozitia “Making HIStory – a king through the lens“, expozitie cu timp LIMITAT  de expunere – doar doua zile – ce cuprinde o serie de fotografii si lucrari artistice apartinand  fotografului Christophe Boulmé.

Fotograful francez Christophe Boulmé a devenit cunoscut in randul fanilor Michael Jackson de pretutindeni in perioada anilor ’90 datorita colaborarii sale la revista “‘Black & White“. Lucrarile sale au ajuns mai tarziu in atentia lui Michael Jackson,Boulmé devenind responsabil cu mai multe coperti de single-uri: coperta single-ului “Stranger In Moscow“, coperta box-setului  “Ghosts” dar si o parte din ilustratele din booklet-ul albumului “HIStory“.

O parte a acestei colaborari va fi subiectul expozitiei “Making HIStory – a king through the lens“, King Of  Shop si Christophe Boulmé expunand peste 20 de fotografii rare (ipostaze live dar si din sedinta foto pentru “Stranger In Moscow“) dar si mai multe lucrari grafice ale celebrului fotograf.

Making HIStory – a king through the lens” va avea loc pe 11 mai ( orele10.00 – 18.00) si 12 mai (orele 11.00 – 4.00 ) la “The Gallery on the Corner” in Londra, pretul biletului  fiind de 5.50 lire.
La cererea expresa a lui Christophe Boulmé toate lucrarile expuse vor constitui subiectul unei licitatii, banii obtinuti din aceasta fiind donati organizatiei caritabile “Comic Relief“.

De asemenea pe toata perioada desfasurarii expozitiei King Of  Shop va avea un stand special de unde vizitatorii vor putea cumpara diverse materiale promotionale licentiate Michael Jackson.

Mai multe amanunte despre expozitia “Making HIStory – a king through the lens” dar si modul de achizitionare a biletelor pentru expozitie; puteti gasi dand un click pe imaginea de mai sus.

 

Sursa: King Of Shop

 
News | Comments Off on “MAKING HISTORY”