Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MAI SUNT 3 ZILE…  
Posted on June 22nd, 2013 at 11:09 am by admin

25 iunie reprezinta pentru fiecare dintre noi o data trista, o zi in care realizam ca suntem neputinciosi in fata sortii, o zi in care ne amintim cu ochii inlacrimati de momentul fatidic in care a trebuit sa ne luam ramas bun de la unul dintre cei mai frumosi oamnei care au trait vreodata pe aceasta planeta.

25 iunie este ziua in care cu totii trebuie sa uitam de rautatiile vietii, de ambitii si de nesfarsitele conflicte dintre noi si sa ne unim mainile, aprinzand cu totii o lumanare, privind spre cer acolo de unde Michael ne zambete. Este ziua in care fanii Michael Jackson de pe intreaga planeta se aduna asemenei unei mari familii pentru a aduce un omagiu omului care le-a schimbat si influentat vieta fiecaruia dintre ei in cele mai difrite si incredibile moduri cu putiinta.

Anul acesta fani Michael Jackson din 41 de orase (21 de tari) vor aprinde o lumanare in cadrul celui mai amplu eveniment organizat de acestia la nivel mondial, eveniment intitulat sugestiv “Michael Jackson World Cry” – devenit un adevarat fenomen international.

Ca in fiecare an si fanii Michael Jackson din Romania se vor alatura evenimentului “Michael Jackson World Cry” prin intermediul a doua orase: Bucuresti si Cluj-Napoca.

Parcul Herestrau din Bucuresti va gazdui si in acest an – la locatia binecunoscuta de pe aleea Michael Jackson – evenimentul “Michael Jackson World Cry 2013“, eveniment organizat in acets an de RMJFC (Romanian Michael Jackson Fan Community).
Intitulat sugestiv “MJ World Cry 2013 – In Your Name“, evenimentul se va desfasura intre orele 17.00 – 22.00, momentul aprinderii de lumanari avand loc la ora 21.00.

Pentru mai multe informatii legate de evenimentul “MJ World Cry 2013 – In Your Name” din Bucuresti vizitati pagina special creata de organizatori AICI.

Fan Clubul Michael Jackson Cluj-Napoca invita toti fanii Michael Jackson, si nu numai, sa se alature evenimentului “Michael Jackson World Cry” incepand cu orele 20.00 pe str. Inocentiu Micu Klein nr.23. Cu aceatsa ocazie trupa de copii Ministar va sustine un emotionant program artistic dedicat in intregime lui Michael Jackson.

Pentru mai multe informatii legate de evenimentul “Michael Jackson World Cry 2013” din Cluj-Napoca vizitati pagina special creata de organizatori AICI.

 

WILL YOU BE THERE?

Sursa: RMFC, FCMJ-Cluj-Napoca

 
News | Comments Off on MAI SUNT 3 ZILE…