Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  MADRID ES NEGRO  
Posted on January 26th, 2019 at 2:44 pm by admin

Organizatorii celei de a 9 editie a festivalului “Madrid es negro” [Madrid este negru] au decis ca in acest an sa aduca un tribut celui mai mare artist afro-american din istorie: Michael Jackson.

Madrid es negro” este un festival de muzica si dans, organizat annual de comunitatea neagra din Spania si care se doreste a fi un promotor al artistilor de culoare si operei lor artistice.

Festivalul se va desfasura in Madrid intre 31 ianuarie si 9 martie si va cuprinde o serie de manifstari artistice ce vor aduce in evidenta impactul major pe care Michael Jackson l-a avut asupra muzicii, dansului si culturii, la nivel global.

Debutul festivalului va avea loc pe 31 ianuarie la Fnac Forum cu un concert de muzica gospel intitulat “10 years without Michael Jackson“, piesele fiind, binenteles, din repertoriul Regelui Pop.

Pe data de 3 martie grupul gospel intitulat “Gospel Factory” va sustine un al doilea concert Michael Jackson la Sala But. Pe data de 2 martie, Delia Records va sustine un seminar destinat dansatorilor in care tema principala va fi magia dansului lui Michael Jackson.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off