Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  … LUPTA CONTINUA  
Posted on October 5th, 2019 at 1:46 am by admin

Astazi, tribunalul din Orleans (Franta) care trebuie sa ia o decizie cu privire la procesul intentat de cele trei fan cluburi franceze impotriva protagonistilor documentaruli “Leaving Neverland” a dat o amanare pentru data de 5 decembie 2019.
Cele trei fan cluburi francize : MJ Comminity, MJ Street si On The Line au inaintat o plangere penala impotriva celor doi “actori” din asa numitul documentar “Leaving Neverland”: James Safechuck si Wade Robson, acuzandu-i pe acestia de declaratii mincinoase.
In Franta legea permite ca orice persoana sa depuna o plangere penala la politie impotriva oricarei alte persoane, daca  se considera victima de orice fel a cuiva; ulterior depinzand de sistemul francez de justitie daca gaseste de cuviinta ca respectiva plangere sa se transforme in proces penal sau nu.

Motivul pentru care tribunalul din Orleans a decis sa amane data inceperii procesului pentru 5 decembrie a fost acela ca unul dintre cei doi invinuiti, Wade Robson, nu a putut fi gasit pentru a finotificat. Tribunalul doreste sa asculte versiunea fiecarei parti inainte de a lua o decizie.

Zecile de fani veniti azi la tribunal au promis ca se vor intoarce pe 5 decembrie, intr-un numar si mai mare, daca autoritatile franceze nu reusesc sa ia legatura cu Robson in Statele Unite.

MJPassion saluta initiativa celor trei fan cluburi franceze!
Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off