Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “LIES OF LEAVING NEVERLAND”  
Posted on August 18th, 2019 at 2:20 am by admin

Un scurt-documentar de 32 de minute, intitulat “Lies of Leaving Neverland” a fost lansat pe social media ?i pe YouTube provocand o adevarata furtuna in media si pe retelele de socializare.

Documentarul il prezinta pe Wade Robson depunand marturie impotriva The Estate of Michael Jackson in 2016 imaginile contrazicand complet cele declarate in infamul documentar “Leaving Neverland”. Acesta arata foarte clar cum documentarul lui “Leaving Neverland” este plin de “minciuni demonstrate, situatii conflictuale, contradictii, regizari, scene refilmate, amintiri reconstruite, omisiuni de informatii critice, stiri manipulate, materiale sursa discreditate” si ca “motivele cheie” sunt ignorate,cum ar fi BANI!

Scurt-documentarul este foarte bine pus la punct atat din punct de vedere al faptelor cat si al ordinii cronologice, provenienta acestuia fiind momentan necunoscuta: site-ul web care a distribuit acest documentar a fost creat doar pentru a publica videoclipul. Gratiei acestui scurt-documentar, mass-media a inceput sa analizeze numeroasele inezactitati si minciuni din documentarul lui Dan Reed, confirmandu-se o serie de fapte si situatii expuse public de fanii si apropiatii lui Michael Jackson care au iesit public imediat dupa ce “Leaving Neverland” a fost difuzat.

Lies of Leaving Neverland” aduna la un singur loc, toate inadvertentele si toate minciunile spuse de cei doi acuzatori, aducand pentru fiecare dintre ele dovada incontestabila a falsului grosolan pe care Dan Reed l-a facut in “Leaving Neverland”

Va invit pe fiecare dintre voi sa urmariti cele 32 de minute ale documentarului sis a trageti singuri concluzile – daca mai era vre-o concluzie noua in afara cele pe care noi fanii am tras-o inca de la inceput.

MJPassion.ro va sugereaza sa recomandati acest documentar tuturor celor care inca mai au dubii legate de nevinovatia lui Michael si care considera pe cei doi acuzatori ca fiind victime. Distribuiti acest sucrt-documentar e paginile voastre din social media si ajutatii pe cei nehotarati sa vada lucurrile dintr-o alta perspectiva, dintr-o perspectiva corecta, documentata si coerenta!

Sursa:MJVibe/YouTube

 
News | Comments Off