Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  LICITATIE IN SCOPURI CARITABILE  
Posted on January 31st, 2021 at 1:23 am by admin

Casa de licitatii Julien’s Auctions va sustine o licitatie in scopuri caritabile, intitulata MusiCares®. Acesta va avea loc in direct din Beverly Hills si online pe juliensauctions.com duminica, 31 ianuarie, la ora 13:00, ora Pacificului.

Incasarile vor fi donate in intregime catre fundatia MusiCares, cea mai importanta organizatie caritabila din industria muzicala, pentru a oferi ajutor persoanelor ce activeaza in domeniul muzical afectati de COVID-19. MusiCares ofera asistenta pentru sanatate si servicii umane pentru un spectru larg de nevoi, inclusiv sanatate fizica si mentala, recuperarea dependentei, urgente personale neprevazute si ajutor in caz de dezastru.

Multi artisti au donat articole personale si le-au semnat pentru eveniment, cum ar fi costumele trupei BTS purtate in videoclipul piesei “Dynamite” sau autoportretul lui Snoop Dogg.

Michael Bush, costumierul lui Michael Jackson, a donat pentru aceasta ocazie doua palarii Michael Jackson nepurtate, parte a colectiei Tompkins and Bush.

 

Sursa: MJVibe

RSS feed for comments on this post.
TrackBack URI

Comentati aici!

Nume Email
Site
Comentarii  
 

Current day month ye@r *