Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  KINGVENTION 2016  
Posted on May 22nd, 2016 at 3:16 pm by admin

Urmare a succesului urias de care s-a bucurat anul trecut, KINGVENTION va deschide la Londra, in luna septembrie 2016 portile cele de a doua editii.

KINGVENTION nu este doar un simplu eveniment Michael Jackson, este un “congres” – in adevaratul sens al cuvantului, dedicat fanilor Michael Jackson; un eveniment cu totul unic la care cei prezenti vor avea sansa de a afla lucruri interesante si nestiute publicului despre idolul lor dar si de a intalnii o serie de colaboratori ai Regelui Pop, colaboratori care vor sustine cate o conferinta de presa si vor interactiona cu fanii.

Editia 2016 a KINGVENTION va avea loc pe 10 septembrie 2016 in, deja celebra locatie, Park Plaza Victoria din Londra, pregatind fanilor ce vor participa la congres o serie de surprise si sesiuni de Q&A de exceptie. Din programul de anul acesta al KINGVENTION putem amintii:

Captain Eo : From Page to Screen
Fascinati de procresul creative din spatele productiei marca Disney si al procesului creative al lui Michael, KINGVENTION 2016 va prezenta pentru prima oara publicului o serie de storydoards originale folosite la filmarile peliculei.

SponsorI: GBeye & GBPosters

Q&A Live Panel Discussion
Pentru prima oara, cei trei invitati speciali vor urca impreuna pe scena intr-o sesiune inedita de Q&A.
Invitatii speciali din acest an sunt:
Yuko Sumida Jackson (dansator si coregraf – Dangerous World Tour Main Female Dancer – GHOSTS )
Thom Russo (Technical Director & Engineer Dangerous Album)
Dan Beck (Former SVP Marketing & Sales Manager at EPIC/SONY Dangerous & HIStory Era)

Photo Gallery
Mai multe informatii vor fi oferite in curand.

The Dangerous Album Murual
Tot ceea ce pot spune organizatorii despre aceasta sectiune este ca va fi ceva cu adevarat “mare”.

The Making of Moonwalker
Avand in vedere succesul de care s-a bucurat in cadrul edititi din 2015 a KINGVENTION, expozitia “The Making of Moonwalker” va revenii si anul acesta. In cadrul expozitiei vor fi prezentate publicului o serie de storydoards originale, fotografii si parti din scenariul original al celebrului film Moonwalker.

Sponsori: GBeye & GBPosters

DANGEROUS – Blast from the Past
La 25 de la lasarea albumului DANGEROUS, KINVENTION va invita la o incursiune privata in acea perioada prin intermediul unor expozitii de materiale promotionale oficiale si obiecte de colectie DANGEROUS.

Sponsor: SIXTEEN11 MEDIA GROUP

The Silver Screen
Michael Jackson se urmareste cel mai bine pe ecrane mari, astfel incat organizatorii KINGVENTION 2016 invita pe toti cei prezenti la congres sa se aseze confortabil in fotolii si cu o punga mare de popcorn sa urmareasca o serie de videoclipuri si imagini inedite din perioada DANGEROUS pe un ecran cu adevarat mare!

Will You Be There – London Version Live
London International Gospel Choir
va oferii un scurt program artistic intitulat Will You Be There.

King of Shop – MJ Market Place
Niciun eveniment Michael Jackson nu se poate desfasura fara coltul colectionarilor. Si de data aceasta, organizatorii KINGVENTION vor avea amenajat un colt dedicat celor care doresc sa isi mareasca colectile Michael Jackson; acestia putand cumpara o serie de obiecte de colectie marca Michael Jackson.

Club 30’s
Dupa o zi lunga petrecuta in standurile KINGVENTION 2016, toti cei prezenti vor fi invitati la o petrecere incendiara in stilul inconfundabil al anilor ‘30.

KINGVENTION 2016 este, cu siguranta, cel mai asteptat eveniment european destinat fanilor Michael Jackson, eveniment pe care nu trebuie sa-l ratati.

MJPassion.ro are onoarea de a se numara printre partenerii media KINGVENTION pentru al doilea an, si va va tine la curent in toata perioada premergatoare evenimentului cu informatii legate de acesta.
De asemenea, pentru toti cei interesati, site-ul WWW.KINGVENTION.COM va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare despre eveniment, locatie, bilete dar si alte surprize pe care organizatorii evenimentului vi le-au pregatit.

 

Sursa: KINGVENTION 2016

 
News | Comments Off on KINGVENTION 2016