Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  KING OF HALLOWEEN 2021  
Posted on November 2nd, 2021 at 2:33 pm by admin

Se pare ca, Dan Reed si campaniile sale media platite, de pe Channel 4 – si nu numai – nu au dat rezultate in al discredita pe Michael Jackson si a-i reduce la tacere muzica, deoarece muzica lui Michael Jackson s-a auzit , si in acest an, in intreaga lume de Halloween, asta pentru a-i bantui pe toti!

Fanii din intreaga lume au petrecut pe ritmurile Thriller si Ghosts, au organizat petreceri, au dansat in cluburi de noapte imbracati in zombi, au facut flash-mob-uri precum “Thrill The World”, au mers pe strazi deghizati in personaje inspirate de Michael Jackson pentru Trick or Treat…


Iata cateva delicii pentru noi, fanii Michael Jackson, cateva exemple ca Michael Jackson ramane in continuare Regele Halloween-ului!

Fiul sau cel mare Prince Jackson a organizat o petrecere de Halloween grandioasa la legendara resedinta a familiei Jackson de la Hayvenhurst, Encino.

Intitulata “Prince Jackson’s Thriller Night 2021” petrecerea tematica de Halloween a devenit deja o traditie pentru fiul cel mare al lui Jackson, acesta organizand, an de an, petrecerea in scopuri caritabile, pentru a strange donatii pentru fundatia sa “Heal Los Angeles Foundation” al carei obiectiv este de a creste calitatea vietii pentru tinerii proveniti din familii defavorizate din centrul orasului Los Angeles, oferind acces la initiative educationale co-curriculare care vor sublinia valoarea unui stil de viata activ si sanatos si vor oferi instrumentele necesare pentru a avea acces la educatie.

Ca si in anii trecuti, petrecerea s-a tinut la casa tatalui sau din Hayvenhurst – Los Angeles, amfitrionii din acest an fiind Prince Jackson alaturi de vechiul prieten al tatalui sau, actorul de comedie Chris Tucker.
Petrecerea a avut parte si de sustinerea The Estate of Michael Jackson, acestia expunand o serie de obiecte de colectie marca Michael Jackson.

Prince a fost sustinut si de cei doi frati ai sai: Paris si Blanket dar si de o parte a familiei Jackson.
Printre cei invitati au fost si cateva celebritati americane precum Jojo Wright, Trinidad James, Dean McCarthy, Jackson Myles, MJ xyz, Anton Peeples, Raino, DJ Spinna, Finn Mathews, Tristan Rice, Slavik Pustovoytov dar si foarte multi fani Michael Jackson

Mai multe fotografii dar si informatii despre petrecerea organizata de Prince Jackson , puteti gasi pe www.MJVibe.com.

Actorul Kevin Hart si sotia sa Eniko au organizat o petrecere tematica de Halloween avand ca inspiratie videoclipul “Remember the Time“. Cuplul s-a imbracat in Eddie Murphy si Iman si chiar au angajat un MJ look-like pentru ca petrecerea lor sa fie reusita!

In Cleveland, inainte de meciul Steelers, jucatorii de baseket NFL au sosit imbracati de Halloween. Unul dintre jucatori, care este de altfel un mare fan MJ, Odell Beckham Jr., a venit imbracat ca Michael Jackson in outfit-ul Thriller!

Cantareata Lizzo i-a adus un omagiu lui Michael Jackson, imbracandu-se in papusa robotica din serialul “Squid Game” si interpretand un moment coregrafic pe piesa originala “Thriller“, in cadrul Festivalului de muzica si arte Outside Lands din San Francisco.

Un flash mob, tematic “Thriller Michael Jackson” a surprins trecatorii si turistii aflati in Piccadilly Circus din Londra, ca parte a unei extravagante de Halloween!

Michael Jackson” si “Thriller” au fost ambele in tendinte pe retelele sociale tot weekendul de Halloween. Cifrele exacte inca nu au fost date publicitatii, inca, insa albumul si, desigur, melodia “Thriller” au urcat in topurile de streaming pana la punctul de a fi numarul unu in Apple Music Chart. Noul remix al piesei “Somebody’s Watching Me” a lui Rockwell a urcat si el in top. Piesele lui Michael Jackson s-au ascultat la toate petrecerile de Halloween din intreaga lume. Videoclipul “Thriller” a castigat peste un milion de vizualizari pe Youtube in mai putin de 24 de ore!


Michael Jackson este, fara niciun dubiu – regele Halloween-ului!

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on KING OF HALLOWEEN 2021