Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  jurnal nicu_mjj  
Posted on April 3rd, 2009 at 7:49 pm by admin

Trei zile de poveste

     Trei zile de poveste, asa as putea incepe acesta istorioara despre un weekend Michael Jackson extraordnar.

     Pe 29 august 2008, Michael Jackson aniversa 50 de ani. O varsta rotunda, o jumatate de secol de genialitate, de viata …

     Dupa cum era de asteptat aniversarea era un motiv bine intemeiat pentru ca fanii Michael Jackson sa isi aniverseze artistul lor preferat, asa cum pot ei mai bine.

     Din totdeauna in orice loc si oriunde au existat bisericute si grupulete. Oamenii niciodata nu vor ajunge sa se inteleaga si sa comunice asa cum trebuie, indiferent de ce ii leaga… dar asta e alta poveste …

     Anul 2008 a reprezentat anul in care Regele si Regina muzicii Pop si-au sarbatorit cei 50 de ani de viata… o cifra rotunda si frumoasa … prilej pentru presa de pretutindeni si pentru posturile de radio si televiziune sa marcheze acest moment, organizand tot felul de zile speciale dedicate artistilor.

     Cei drept eu nu am trait la intensitate maxima aceste zile, din cauza faptului ca  exact o luna inintea zilei de nastere a lui Michael imi pierdusem tatal, dupa o lunga lupta cu o boala necrutatoare. Insa viata merge mai departe cu bunele si relele ei.

     Dupa cum spuneam,  luna august (caci ambii artisti sunt nascuti in aceeasi luna si in acelas an) a debutat sub auspicile Madonna si Michael Jackson.

     In zilele de 29, 30, 31 intrega lume parca il serba pe Michael Jackson … Postul de radio Europa FM a organizat un weekend special dedicat celui mai mare artist al tutuor timpurilor iar fanii de pretutindeni organizau petreceri in cinstea artistului.

     Romania, o tara mica cu oamnei simpatici … insa saraci … dar cu initiative …

     Pentru ca asa cum spuneam mai devreme, grupurile si bisericutele si-au aratat prezenta cu acest prilej, in Romania Michael Jackson a beneficiat de 2 intalniri / petreceri ale fanilor Michael Jackson.

     Inca de luni (25 august) posturile de televiziune au inceput sa vorbeasca despre aniversarea celui mai mare artist din istorie, organizand edtitii speciale cu invitati speciali pentru a marca momentul.

     In acest context, luni seara, pe OTV am revazuto pe Madalina Sinca (asa zisa sosie a lui Michael Jackson din Romania) insotita de alti fani Michael Jackson intr-o editie speciala patronata de Dan Diaconescu. O emisiune usoara, simpatica,  unde din cauza emotilor cei invitati au mai si gresit pe ici pe colo … dar vorba aia…nimeni nu e perfect … initiativa era laudabila. Fetele invitate au anuntat o petrecere organizata de Mihaela Zamfir ( mjkingofpop.com ) pentru data de 29 august la Hard Rock Cafe in Bucuresti. O locatie cum nu se poate mai potrivita pentru un astfel de eveniment, mai cu seama cu cat  acolo se gasesc expuse cateva obiecte ce au apartinut lui Michael Jackson.

     Initial nu imi anuntasem participarea la acesta petrecere, din cauza unor probleme personale si de serviciu, eu stiind insa sigur ca sambata 30 august voi reusi sa fiu prezent la intalnirea organizata de MichaelJacksonRomania.

     Pe ultima suta de metrii am luat decizia de a merge si pe 29 august la petrecerea organizata la Hard Rock Cafe, lucru pe care nu il regret de loc.

     Astfel iata-ma luand decizia de a merge cu o zi mai devreme in Bucuresti pentru a participa si la petrecerea organizata de Mihaela la Hard Rock. Cu cateva zile inainte de 29 august Mihaela mi-a propus sa o insotesc pe 29 august dimineata, impreuna cu inca doua fane Michael Jackson (Madalian si Niky) la emisiunea Zori De Zi (OTV) unde fusesera invitate ca urmare a emisiunii de luni seara de la Dan Diaconescu. Am acceptat imediat, pentru ca mi se oferea  un motiv de a vorbi depre Michael Jackson si ai ura La Multi Ani ! chiar de ziua lui in fata “natiunii”.

     Iata-ma in gara din Drobeta Turnu Severin (ora 01.10 ) asteptand rapidul care avea sa ma duca la Bucuresti pentru a petrece un weekend Michael Jackson. Totul parea prea frumos si nu se putea ca sa nu apara ceva care sa precipite situatia … cum steam linistit asteptand sosirea trenului, vocea obosita a sefului de gara anunta ca trenul va avea o intarziere de 45 de minute.

     DEZASTRU, asta ar fi insemnat ca nu reuseam sa ajung in Bucuresti la timp pentru a putea merge la emisiune … nu era o mare problema ca nu apaream eu la emisiune, problema era ca incurcam atatia oameni carora le promisesem si care urmau sa ma astepte la gara. 

     Dar totul e bine cand se termina cu bine… dupa o intarziere totala de o ora si 15 minute  am ajuns in Bucuresti unde Mihaela ma astepta in gara. A urmat o fuga contra conometru prin statiile de metrou din Bucuresti pentru a ajunge la Piata Romana, locul unde isi are sediul OTV-ul.

     Am reusit sa ajung cu bine si la timp la emisiune, si totul a fost extrem de placut si relaxat, asta si datorita moderatorilor emisiuni (Cristina si Claudiu ) care s-au comportat mult mai bine decat ma asteptam eu.

     Era pentru a doua oara cand mergeam la Hard Rock Cafe si parca emotiile nu trecusera … urma sa fiu din nou foarte aproape de Michael Jackson atat din cauza faptului ca erau acolo lucruri ce i-au apartinut dar si faptului ca urma sa fiu inconjurat de alti oameni care impartaseau aceeasi pasiune ca mine.

     Intalnirea a fost una foarte reusita, toata lumea a fost foarte draguta si atmosfera a fost una foarte placuta. Tot personalul restaurantului ne-a tratat foarte frumos si cei din conducere au acceptat ca pe perioada cat eram noi acolo pe toate plasmele din restaurant incluziv pe ecranul din centu sa ruleze videoclipuri ale lui Michael Jackson. Odata atmosfera creata, lucruile au decurs de la sine : revederea cu oameni dragi mie, cunostiinte noi, sesiuni de fotografii, discutii si glume, putin dans si o incheiere pe masura.

     La finalul intalnirii pe acordurile piesei Beat It am desfacut o sampanie (eu am fost responsabil de acest lucru) iar Madalina Sinca a dansat pe scena restaurantului in stilul lui Michael Jackson.

     Intr-un cuvant o dupa amiaza frumoasa si o petrecere pe cinste… felicitari organizatorilor !

     A doua zi (30 august 2008) o a doua intalnire cu prietenii si vechile mele cunostiinte de pe siteul MichaelJacksonRomania. O dupa amiaza foarte placuta, la ultimul etaj din Unirea Shopping Center. Ne-am revazut, am discutat, am depanat amintiri si am petrecut clipe placute .

     Totul parea ca se termina aici, insa in seara cu pricina am primit invitatia de a particila duminica (31 august) la o atreia “petrecere” organizata acasa la Oana Avram. Initial am fost putin sceptic, deoarece eu urma ca duminica seara sa plec inapoi acasa … insa in urma unor consultari cu prietenii mei am decis sa ma alatur intalnirii de la Oana de acasa.

     Recunosc ca nu ma asteptam sa fie o atmosfera asa de placuta si sa revad alte persoane cunoscute decat cu doua zile inainte, persoane pe care nu le vazusem de foarte multa vreme …

     Ca o surpriza la aceasta intalnire a fost initiativa lui Sorin de a viziona impreuna o caseta video de la o aniversare Michael Jackson pe care fanii Michael Jackson din Bucuresti o organizasera cu multi ani in urma … Chiar daca nu participasem la acea petrecere trebuie sa recunosc ca ma impresionat si mi-a trezit amintiri din tineretea mea.

     Una peste alta weekendul 29 -31 august 2008 a fost unul dintre cele mai frumoase weekenduri Michael Jackson din viata mea, trei zile de Michael Jackson, trei zile inconjurat de oameni asemeni mie, de revazut vechi cunostiinte si de legat noi prietenii …

.

 
| Comments Off on jurnal nicu_mjj