Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “JUNGLE GYM”  
Posted on September 12th, 2019 at 10:14 am by admin

Michael Jackson Jungle Gym” de la Neverland va fi scos la licitatie.

Ineditul complex de statui din bronz, intitulat “Jungle Gym” de la Neverland va face subiectul unei licitatii publice, pretul estimat la care se asteapta sa fie vandut este de 1, 75 milioane de dolari.

Michael Jackson Jungle Gym” a reprezentat unul din punctele de atractie de la Neverland, deopotriva considerat de catre presa de tip tabloid si “rautaciosii de serviciu” ca un loc straniu, cu accente de nebunie. In relitate lucrurile nu au stat de loc asa.
Inaugurat in 1994, “Michael Jackson Jungle Gym” este un complex statuar, format din piese de bronz, avand ca tematica jungla si animalele ei, acesta servind ca loc de joaca si exercitii fizice pentru copii cu probleme de sanatate si handicap. Piesa centrala a complexului statuar este reprezentata printr-un copac exotic, plin de liane, de jur imprejurul acestuia aflandu-se mai multe animale: o girafa, o zebra, un hipopotan, o broasca testoasa, un strut, un urangutan, etc.

Pe trunchiul copacului de bron, exista montata o placheta cu un mesaj emotionant, scris de insusi Michael Jackson: “Magical Children don’t worry how, don’t delay, this moment’s now – Michael Jackson“.
Michael Jackson Jungle Gym” este locul unde intre 1994 si 2005, sute de copii cu probleme de sanatate, invitati sa-si petreaca o zi la Neverland, au trait momente unice, inconjurati de prieteni, parinti si dascali.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off