Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  JULIEN’S AUCTIONS  
Posted on October 10th, 2019 at 9:53 am by admin

Dupa cum va anuntam luna trecuta, casa de licitatii Julien’s Auctions va scoate la licitatie cateva articole vestimentare ce au apartinut lui Michael Jackson, inclusiv manusa iconica din paiete a lui Michael Jackson, purtata in timpul turneului “Triumph” din 1981 dar si jacheta de catifea personalizata cu broderie metalica si incrustata cu zeci de cristale, purtata la a aniversarea a 65 de ani de la nasterea lui Elizabeth Taylor dar si lacea de a 50-a editie a Festival de Film de la Cannes in 1997.

Licitatia, intitulata “Icons And Idols: Rock’ N  Roll” va avea loc in New York, intre 25 si 26 octombrie.

Cateva articole din turneele “Bad World Tour” si “Dangerous World Tour” vor fi, de asemenea, prezente:

O pelerina negra lucioasa, purtat de Michael Jackson in secventa de deschidere “Beat It” din prima etapa a turneului mondial “Bad Tour“, Japonia in 1988, creatie a designerului Bill Whitten. Pelerina nu are inchideri sau etichete si a fost purtata de Jackson in timpul primelor sale spectacole din turneu, inainte de a fi deteriorata si inlocuita cu alta.

Salopeta alba, personalizata, purtata de Michael Jackson, ca un costum spatial, in inchiderea concertelor din cadrul turneului mondial “Dangerous World Tour” din 1992. Salopeta are o banda rosie pe ambele brate de la incheietura mainii la umeri, precum si in josul piciorului drept. Costumul are fermoare in fata si are o inchidere Velcro la gat. Salopeta are o eticheta a lui Dennis Tompkins Michael Bush, care contine o notatie scrisa de mana suplimentara care scrie „2/3”.

Alte articole interesante sunt din 2 dintre cele mai cunoscute videoclipuri ale Regelui Pop: “Who Is It” si “Remember The Time“:

Un alt articol interesant este jumper-ul purtat de Michael in in perioada HIStory pentru o sedinta foto organizata de fiica lui Quincy Jones, pentru revista americana Vibe:

Jumper-ul supradimensionat, din lana alba, de culoare crem. Pe fata are brodata litera “H” supradimensionata, creatie a brandului Hilfiger

Un alt obiect vestimentar iconic este costumul purtat pentru videoclipul “You Rock My World“.
Costumul din doua piese, maro, cu o camasa de culoare somon si o batista de buzunar asortata, a fost purtat de Michael Jackson in scurtmetrajul sau “You Rock My World” din 2001. Camasa are o eticheta Dolce & Gabbana. Dimensiunea 15. Costumul poarta semnatura designer-ului Michael Kaplan.

O alta bucata de istoria Michael Jackson este un sacou purtat in timpul singurei scene filmate pentru filmul “Men In Black II“. Sacoul negru purtat de Michael Jackson ca agent M in “Men in Black II” (Columbia, 2002) are o eticheta care certifica “Custom Tailoring C&J Made by Mr. Oh Hollywood”.

Sursa: MJVibe / Julien’s Auctions

 
News | Comments Off