Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  JOHN SINGLETON  
Posted on March 11th, 2017 at 1:18 pm by admin

Invitat in show-ul de televiziune “THe Real“, regizorul John Singleton a vorbit despre cel mai nou proiect al sau intitulat “Rebel” dar si despre o serie de amintiri legate de debutul sau cinamatografic dar si despre farsa unui prieten care a avut ca rezultat regizarea iconicului videoclip al Regelui Pop, “Remember The Time“.

Loni Love: Ai regizat videoclipul lui Michael Jackson, “remember The Time”. Te-a contactat personal pentru acest lucru?

John Singleton: Nu, nu, totul a inceput sub forma unei farse facuta de un prieten de-al meu care astazi nu mai este printre noi. Numele lui este Lloyd Avery II. Este tipul care l-a impuscat pe Ricky in filmul “Boyz in the Hood”. Locuia cu mine in cartier si ma sunat intr-o noapte tarziu.Si-a schimbat vocea ca si cea a lui Michael Jackson… Eram pe jumatate adormit. I-am zis: “Bine, oricum, o sa te sun eu maine. Chiar esti Michael?”… “Da” a raspuns, “Suna-ma maine, e in regula!”
Asa ca mi-am sunat agentul si i-am zis: “Michael Jackson m-a sunat, asa, din senin; vrea sa se intalneasca cu mine. Poti merge sa vezi despre ce este vorba?”. Ei l-au sunat pe Michael Jackson. Michael Jackson m-a sunat si m-a intrebat daca ne putem intalnii: “Hey, vreau sa vorbesc cu tine despre realizarea unui videoclip.”. L-am intrebat: “M-ai mai sunat, nu?”, el mi-a raspuns: “Nu, nu te-am mai sunat.”; mi-a spus ca el a crezut ca managerul lui Sandy Gallin m-a sunat. Michael a insistat: “Nu, nu te-am sunat eu.”. Apoi am aflat ca de fapt fusese prietenul meu Lloyd.

Adrienne Houghton: Deci totul a pornit de la o farsa?

John Singleton: A pronit toul de la o farsa si s-a inceiat cu realizarea clipului.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on JOHN SINGLETON