Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  JOHN BRANCA  
Posted on February 23rd, 2021 at 2:15 pm by admin

In timp ce procesul cu Wade Robson a fost amanat pentru 20 aprilie, din cauza mortii fiicei avocatului The Estate, Jon Steinsapir, (Cazul trebuia sa aiba loc la 24 februarie 2021), John Branca a avut timp sa vorbeasca cu Billboard despre rebranding-ul Sony / ATV Publishing.

John Branca pare sa fi facut pace cu Billboard , asta dupa ce cu cativa ani in urma, prestigioasa publicatie sustinea, asa zisul documentar, “Leaving Neverland” si a ajutat la promovarea acestuia.

In recentul interviu, Branca a dezvaluit ca “visul lui Michael a fost sa creeze cel mai mare catalog de drepturi de autor din lume, Michael a fost singura persoana responsabila de cresterea catalogului Sony / ATV. Asta nu inseamna ca minimizez cumva contributia lui Martin Bandier [fostul presedinte / CEO], care a fost foarte influent si instrumental in cresterea companiei, sau a actualului presedinte / CEO Jon Platt, cu care compania este in maini excelente. Dar totul a inceput cu Michael.

Branca a mai declarat celor de la Billboard ca Michael a fost hotarat din prima clipa sa obtina Catalogul Beatles: “Aprecia piesele bune si compozitiile excelente si in opinia lui, Beatles au fost cele mai mari. Deci, cand a aparut catalogul Beatles, Doamne, nu mai avea stare. A durat aproape un an sa incheiem acea afacere si sa obtinem acel catalog, dar nu-ti pot spune cat de entuziasmat a fost.

De asemenea, Branca a impartasit si cateva amintiri despre Michael si cat de entuziasmat era acesta de oportunitatea investitiiei in drepturile de autor:

Imi amintesc ca i-am mentionat ca, in copilarie, fusesem un fan al lui Dion si Belmonts si am remarcat ca “Runaround Sue” si “The Wanderer” al lui Dion erau de vanzare. Michael mi-a spus: “Nu cunosc acele cantece; trimitemi-le si mie. ” Michael petrecea intotdeauna duminica dansand, asa ca, luni dimineata, ma chemat: “Branca, Branca. imi plac melodiile! Trebuie sa le luam. Am dansat toata ziua pe  “Runaround Sue”. “Michael era pasionat peste masura.”

 

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on JOHN BRANCA