Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  JENNIFER LOVE HEWITT  
Posted on September 18th, 2018 at 4:31 pm by admin

Invitata in show-ul lui Jimmy Kimmel, actrita Jennifer Love Hewitt a vorbit despre despre colaborarea pe care a avuto pe vremea cand avea 10 ani cu Regele Pop.

Hewitt l-a intalnit pe Michael Jackson pe vremea cand avea doar 10 ani, pentru a filma impreuna un spot publicitar pentru LA Gear (1990).
Gandindu-ma la acel moment, daca as fi avut atunci 20 de ani, probabil mi-ar fi tremurat putin pantalonii: “O, Doamne! Voi vucra cu Michael Jackson”… la 10 ani ma gandeam: “O, e un tip cool. O sa fie foarte amuzant sa lucrez cu el!

In scurta lor colaborare, Hewitt, a avut ocazia sa-l intalneasca sipe faimosul cimpanzeu al Regelui Pop, Bubbles, cu care aceatsa isi aminteste ca a batut palma.

In studiou, Hewitt si Michael au dansat si s-au distrat impreuna insa cel mai memorabil moment de care actrita isi aminteste s-a petrecut intr-o zi cand Jackson a trebuit sa plece de la filmari pentru a participa la o gala de caritate:
S-a oprit din munca la finalul zilei si mi-a zis: “Nici nu sti cat de important este ca poti face ceva atat de special pentru ceilalti oameni!”. Dupa care mi-a spus: “Niciodata sa nu uiti cine esti. Intotdeauna sa fi om.”

Michael chiar a trimis un cec pe numele lui Hewitt celor de la fundatia care organiza respectiva gala caritabila.

Cei doi au continuat sa pestreze legatura si dupa terminarea filmarilor, actrita fiind invitata sa isi petreaca Ziua Recunostintei la faimoasa ferma Neverland, unde actrita a fost impresionata de curcanul pregatit dupa reteta traditionala de Thanksgiving, parcul de distractii si de magazinul de dulciuri.

A fost incredibil. A fost unul dintre acele momente din viata, in care exclami: “Wow, este extraordinar!”.

Sursa: mjworld

 
News | Comments Off on JENNIFER LOVE HEWITT