Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  JACKSON FEST CHILE 2019  
Posted on August 14th, 2019 at 12:11 pm by admin

Fanii din America Latina se pregatesc de primul Michael Jackson Fan Convention organizat pe continentul Sud American.
Jackson Fest Chile va avea loc pe 16 noiembrie 2019 in Santiago, Chile.

Evenimentul se anunta a fi unul important pentru fanii Regelui Pop din America Latina, o serie de invitati speciali vor fi prezenti la eveniment pentru a impartasii celor prezenti din experienta lor alaturi de Michael Jackson si cum acesta le-a schimbat viata pentru totdeauna.
Ziua va fi plina de surprize, expozitii, show-uri, competitii, etc si se va incheia cu o mare petrecere.

Invitatii speciali:
Leo Blanco – unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati impersonatori Michael Jackson din America Latina.
Richard Mendelsohn – unul dintre cei mai faimosi si apreciati fani Michael Jackson din lume, purtatorul de cuvant al site-ului MJ Beats, site ce a oferit, in ultimii ani, comunitatii MJ internationale foarte multe materiale video si audio nepublicate, de la concerte rare la imagini inedite si demouri despre care multi dintre noi nici nu stiam ca exista.
LaVelle Smith Jr. – nu mai are nevoie de nicio prezentare, este omul care pentru mai bine de 20 de ani a lucrat alaturi de Michael Jackson, fiind pe langa coregraful si dansatorul preferat al Regelui Pop si un foarte bun si de incredere prieten.

Evenimentul se va desfasura intr-o sala cu un numar limitat de locuri – aproximativ 100 de persoane vor fi norocosii ce vor avea acces la toate evenimentele zilei.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off