Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “J5 – GREATEST HITS” 2019  
Posted on September 9th, 2019 at 12:56 am by admin

Motown va relansa albumul  ” Jackson 5 - Greatest Hits“, intr-o editie speciala, pe vinyl transparent, intitulata “Jackson 5 – Greatest Hits: Quadraphonic Mix: Exclusive Clear Vinyl“.

Lansarea originala a albumului “Greatest Hits“, a celor de la Jackson 5, in 1971 a fost un evenimet special in randul fanilor fenomenului muzical Jacksons 5, de la acea vreme, avand in vedere ca albumul cuprindea 8 piese noi, alaturi de unele dintre cele mai iubite si de succes piese ale fratilor Jackson, de la acel moment: “I Want You Back“, “ABC“, “Never Can Say Goodbye“, etc.

Reeditarea 2019 a albumului pe vinyl transparent aduce din nou, fanilor Jackson 5 o noua premiera: cele 11 piese ale noii editii contin o serie de mixuri quadrofonice rare, lansate original in 1975 doar pentru piata japoneza. Aceste mixuri cuprind o serie de parti vocale alternative dar si o accentuare a unor parti instrumentale, lucru neregasit pe materialele discografice lantate anterior din discografia oficiala Jackson 5.

Fata A
1  I Want You Back
2  ABC
3  Never Can Say Goodbye
4  Sugar Daddy
5  I’ll Be There
6  Maybe Tomorrow

Fata B
1  The Love You Save
2  Who’s Loving You
3  Mama’s Pearl
4  Goin’ Back to Indiana
5  I Found That Girl

Noul vinyl transparent “Jackson 5 – Greatest Hits: Quadraphonic Mix: Exclusive Clear Vinyl” va fi lansat pe piata pe 25 octombrie 2019, pretul acestuia, la PRE-ORDER,  fiind de 21,99 lire.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off