Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  ” INSIDE THE MIND: “  
Posted on October 14th, 2021 at 11:46 am by admin

Pe 1 noiembrie, Netflix va lansa un documentar in doua parti intitulat: “Inside The Mind“. Prima parte a documentarului este dedicata lui Freddie Mercury in timp ce de a doua parte este despre Michael Jackson.

In noul serial documentar marca Netflix, renumitul psihiatru, Dr. Bob Johnson, va explora vietile incredibil de complexe si neobisnuite ale lui Freddie Mercury si Michael Jackson – pentru moment. El va dezvalui motivele si experientele care au modelat de-a lungul anilor, personalitatile lor unice – de la traume din copilarie si viata de familie, la relatii si cariera lor muzicala, aceasta va fi o imagine completa a barbatilor in viata lor privata din spatele mastilor publice.

Primul episod este dedicat lui Freddie MercuryNetflix descriindu-l astfel:

Teatral, dar timid, excesiv, dar umil, exaltat, dar condamnat – nu a existat niciodata un frontman ca Freddie Mercury; stilul sau de viata hedonist a captivat presa, in timp ce geniul sau creativ s-a vazut in fruntea topurilor, avand inregistrari de succes dupa inregistrari de succes. Dar ascunzandu-se in spatele personajului sau public atent realizat a existat o viata interioara tumultuoasa pe care putini au ajuns sa o vada.
Acum, in acest program fascinant, aclamatul psihiatru Dr. Bob Johnson, analizand declaratiile celor care l-au cunoscut cel mai bine pe Freddie Mercury, vor incerca sa descopere diferenta dintre ceea ce oamenii cred ca stiu despre Freddie si cine a fost el cu adevarat. Secret, pana la capat, vom construi o imagine psihologica a omului care a inceput viata ca Farrokh Bulsara, dar a incheiat-o ca Freddie Mercury.

Al doilea episod si poate cel mai asteptat de catre noi toti, va fi dedicat lui Michael Jackson:

Negru sau alb? Barbat sau copil? Extrovertit sau Introvertit? Gay sau Hetero? Michael Jackson este un om care lasa atatea intrebari fara raspuns; alegerea sa desconcertanta a deciziilor din relatii, casatorii, copii, cheltuieli si dependenta de medicamente. Deci cine a fost acest om si de ce s-a comportat in moduri atat de ciudate, cu consecinte atat de bizare? Povestea sa este una dintre marile enigme ale culturii pop.
In acest episod, psihiatrul Dr. Bob Johnson, va deslusi o copilarie plina de abuzuri, fiind unul dintre multii copii ai familiei, o suprastelitate incredibila timpurie, bogatii nespuse, acuzatie si exil, pentru a descoperii impreuna omul din spatele mastii chirurgiei plastice, dezinformarii si misterului. Ce l-a determinat pe acest om sa se comporte asa cum a facut-o cu copiii si si-a dat seama cum ar duce asta la propria autodistrugere? Copilaria sa (si varsta adulta) ca vedeta globala unde granitele nu au existat niciodata, l-au facut sa creada ca este de neatins sau l-a inselat ca propria sa busola morala era de fapt corecta? Cum si-au format experientele din copilarie propria sa realitate tulburata? Intram in mintea complexa si controversata a lui Michael Jackson.

In ciuda interviurilor cu unii dintre colaboratorii si prietenii lcelor doi subiecti ai primelor doua episoade, Freddie Mercury si Michael Jackson, se pare ca acest documentar se bazeaza si pe multe speculatii pure ale regizorului Zoran Trajkovic.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on ” INSIDE THE MIND: “