Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  informatii noi despre show  
Posted on April 18th, 2009 at 2:33 pm by admin

     John Meglen, presedintele  AEG Live/Concerts West a stat de vorba zilele trecute cu Robin Leach la Hard Rock Hotel in Las Vegas. Acestia au discutat despre mult asteptatele spectacole pe care Michael Jackson le va sustine la Londra incepand din aceasta vara.
     Iata mai jos ce a avut de spus John Meglen cu privire la stadiul in care se afla pregatirile pentru marele eveniment:
     “Michael se afla la inceputul pregatirilor cu Kenny Ortega; cel care se ocupa de partea artistica. Ei au stabilit deja cine este directorul muzical si sunt in discutii cu privire la ce muzicieni isi doresc .
     Michael lucreaza la multi pasi de dans acasa.
     Munca la studiou este inca la faza de intalniri de organizare: primele etape de productie, repetitii – toate se intampla in Los Angeles.
     Dupa ce toata lumea este pregatita, vom trimite totul la Londra la inceputul lunii iunie si vom continua acolo. Nu mai este mult timp pana atunci, doar sase saptamani. Trec repede. Pare destul timp, insa 8 iulie este chiar dupa colt.
     Vor fi efecte speciale, explozii si bineinteles numere de magie. Nu pot spune cu cine lucreaza.
     Michael si Kenny au venit aici in Vegas. Au fost sa vada Le Reve la Wynn, iar Kenny a mers pentru a vedea spectacolul lui  Criss Angel. Vor fi cu siguranta elemente magice in spectacol.”
     In incheierea discutiei Meglen a tinut sa precizeze ca scena pe care Michael Jackson isi va sustine show-urile va fi una “clasica” in spatele arenei si nicidecum una rotunda ca si cea folosita de Prince anul trecut in seria lui de concerte de la O2.
Sursa: MJFC

 
News | Comments Off on informatii noi despre show