Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  … IN SFARSIT!  
Posted on July 1st, 2022 at 1:13 pm by admin

Mult discutatele piese Cascio care se aflau pe primul album postum al Regelui Pop lansat in 2010, au fost eliminate de pe unele platforme muzicale.

Piesele “Breaking News“, “Keep Your Head Up” si “Monster” par sa nu mai apara listate pe anumite platforme.

Vera Serova, o fana infocata din Rusia, se lupta de ani buni, cu Sony Music si Estate of Michael Jackson in instanta pentru a dovedii neautenticitatea celor trei piese.
Astazi asistam la o victorie pentru fanii Michael. Cele trei cantece prezentate pe MICHAEL, albumul postum al lui Michael Jackson, despre care fanii l-au banuit inca de la lansare ca nu ar fi interpretat de Regele Pop, au disparut de pe platformele de streaming zilele trecute. Sony Music, care detine, in administrare, catalogul MJ Publishing Trust a fost nevoita sa retraga cele trei piese, in cauza: “Breaking News”, “Keep Your Head Up” si “Monster”.
Aceasta retragere brusca a celor trei piese, este, fara indoiala, rezultatul unui proces indelungat si anevoios, inceput impotriva Sony si a producatorilor albumului de catre un fan deosebit de motivat, Vera Serova.
in 2014, Vera Serova a lansat o “actiune de grup”, o actiune de grup, impotriva producatorului lui Michael Jackson. Plangerea sa a fost indreptata impotriva lui Eddie Cascio, prieten cu Michael Jackson (si producator impreuna cu fratii sai al ultimului album al Regelui Pop) dar si a companiei sale de productie, impotriva lui James Porte, autorul pieselor, si impotriva Sony Music Entertainment, casa de discuri Regelui Pop. De atunci, si pana in zilele noastre, procesul a avut parte de multe amanari, recursuri, apeluri, un veritabil joc de ping-pong intre cele doua tabere, ca in cele din urma, verdictul sa fie in favoarea Serovei.

Pana in momentul de fata cele 3 melodii false au fost eliminate de pe Itunes, YouTube si Apple Music dar inca nu si de pe Spotify.

In sfarsit, adevarul a triumfat iar albumul MICHAEL poate fi considerat un album 100% Michael Jackson. Avand in momentul de fata doar 7 piese, MICHAEL este acum “perfect”! Speranta fanilor este acum ca acesta va fi reeditat, deoarece toate celelalte melodii de pe album merita atat de multa dragoste din partea publicului larg.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on … IN SFARSIT!