Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  HUGO BOSS MJ COLLECTION  
Posted on August 6th, 2018 at 10:34 am by admin

Expozitia “Michael Jackson: On the Wall” a intrat deja in a doua luna de cand si-a deschis portile, continuand sa aduca publicului, noi si noi surprize si evenimente, transformnand National Portrait Gallery din Londra intr-un veritabil punct nevralgic Michael Jackson al Europei.

Unul din sponsorii principali ai expozitiei, Hugo Boss, s-a lasta inspirat de expozitie si in special de insusi subiectul acesteia: Michael Jackson si au lansat o linie vestimentara in spirata de catre acesta.
Pentru a marca expozitia si totodata ceea ce ar fi fost aniversarea de 60 a Regelui Pop, celebrul brand va lansa o editie noua, 2018, a cebebrului costum alb de pe coperta albumului “Thriller“. Albumul este cel mai bine vandut album muzical din toate timpurile, cu peste 105 milioane de exemplare vandute in intreaga lume si certificat de 33 d eori cu discul de platina in America.

Hugo Boss va lansa, la nivel global, o serie limitata de costume, de doar 100 de piese, fiecare fiind marcat cu un serie unica. Costumul alb a ramas o piesa iconica nu doar pentru Michael Jackson ci si pentru intreaga decada fashion a anilor ’80. Noua editie, 2018, a celebrului costum alb, a fost adaptata cerintelor actuale, beneficiind de o croiala slim-fit si finisaje realizate manual.
Pe langa seria de costume in editie limitata, BOSS va lansa si o serie de trei tricouri, unisex, fiecare dintre acestea avand un design inspirat de catre Regele Pop.

Primul tricou este imprimat cu o lucrare de arta a artistului britanic Graham Dolphin: o reinterpretare a legendarei coperti “Thriller“, combinata cu o serie de replici si texte scrise de catre fanii Michael Jackson pentru acesta, texte culese si rearanjate de catre Graham in propriul sau stil artistic. Designul este un mix intre vechi si nou, imprimeul inedit fiind realizat pe pieptul uni tricou de bumbac de foarte buna calitate, avand in spate, pe linita gatului imprimata o silueta discreta a lui Michael Jackson.

Al doilea design este o reinterpretare artistica a imaginii lui Michael, inspirata de coperta albumului “BAD“.

Al treilea model de tricou, este imprimat cu emblematica silueta Michael Jackson stand pe varfuri sub care troneaza logo-ul atat de reconoscibil: Hugo Boss… acets tricou aduce impreuna doua dintre cele mai emblematice trademark-uri ale planetei: Michael Jackson si Hugo Boss.

Toate cele trei tricouri unisex vor fi lansate in intreaga lume in jurul datei de 29 august si vor fi parte a unei campanii on-line ce va purta hastag-ul: #BOSSxMichaelJackson.
Pretul unui costum este de 845 lire in vreme ce un tricou va costa 55 lire.

Sursa: MJVibe / Hugo Boss

 
News | Comments Off