Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  GREG GORMAN  
Posted on September 8th, 2021 at 1:50 pm by admin

O fotografie cu Michael Jackson, necunoscuta inca publicului, realizata in 1987 de fotograful Greg Gorman a facut inconjorul internetul zilele trecute.

Gorman a realizat in 1987 o serie de fotografii artistice cu Jackson, fotografii gandite pentru a fi folosite la coperta albumului BAD (1987) insa, din pacate, niciuna dintre acestea nu au ajuns sa fie coperta celebrului album.
Greg Gorman a lansat de-a lungul anilor mai multe fotografi idin sedintele foto pe care le-a avut cu Jackson la sfarsitul anilor ’80, multe dintre aceste fotografii ajungand a fii, considerate iconice.

In 2015, in cadrul unei expozitii personale organizate la Berlin, Gorman a socat intreaga comunitate de fani Michael Jackson cu o fotografie absolut “scandaloasa” – pentru prima data, fanii au putut sa vada un altfel de Michael Jackson, extrem de senzual, intr-o ipostaza ce contrasta cu tot ceea ce oamenii aveau in imagine despre Regele Pop.
In varsta de 29 de ani, Michael a pozat pentru Gorman intr-o tinuta destul de sumara: lenjerie intima alba, sosete albe, jampiere rosii sport si tricou rupt.

Desi au existat multe voci care l-au acuzat pe Gorman de fals, sustinand ca fotografia prezentata public nu este decat o imagine trucata, au existat insa si persoane din anturajul lui Jackson care au confirmat existenta respectivei sedinte foto, oferind o serie de detalii si informatii in exclusivitate. Poate cea mai credibila persoana care a confirmat autenticitatea fotografiei a fost Karen Faye, makeup artistul care s-a ocupat de imaginea lui Michael Jackson incepand cu 1986 si pana in ziua mortii acestuia (2009).

Revenind la noua fotografie data publicitatii de catre Gorman; aceasta a fost realizata in 1987 in sepia si il infatiseaza pe Michael Jackson imbracat precum un maharajah. Desigur, ipostaza in care Michael a ales sa pozeze nu este chiar noua pentru fanii sai, dupa moartea acestuia, au mai aparut cateva fotografii din aceeasi sedinta foto, purtand acelasi outfit, insa din alte unghiuri.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off on GREG GORMAN