Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  “GOOD MORNING BAKING”  
Posted on May 31st, 2013 at 9:16 am by admin

Mani Nail, unul din bucatarii care au lucrat pentru Michael Jacksonare toate motivele sa fie fericit; faimoasa sa brutarie Sweet Bar Bakery din Los Angeles ii merge foarte bine si tocmai ce a lansat o noua carte destinata preparatelor dulci pentru micul dejun intitulata: “Good Morning Baking! Delicious Recipes to Start the Day“.

Insa Nail nu si-a capatat celebritatea doar datorita retetelor sale delicioase;  acesta a lucrat in bucatariile unor celebritati de la Hollywood, printre care si Michael Jackson.

Intervievat de publicatia Mercury News, Nail a rememorat cateva din amintirile sale legate de intalnirea cu Michael Jackson dar si momentele placute petrecute alaturi de  acesta in turneul “Victory”:

L-am intalnit intr-un restaurant cu mancare sanatoasa din Los Angels – primul meu loc de munca – la inceputul anilor ’80. Era foarte ocupat asa ca a sunat si a spus “Imi poate aduce si mie cineva ceva de mancare?” iar ei mi l-au plasat mie. Am lucrat foarte confortabil pentru el. Nu am reactionat nicicum la celebritatea lui si nu m-am comportat prostste in fata prietenilor sai celebrii. Asa am inceput sa gatesc pentru el si am continuat sa gatesc si pentru turneul ce l-a inceput dupa lansarea albumului “Thriller”.

A fost o experienta fenomenala. Am avut parte de multa distractie. Era foarte generos, creativ, talentat, o persoana atat de calda. Isi adunase in jurul lui cei mai buni oamnei, dansatorii sai, inginerii de sunet. Am fost extrem de motivat sa lucrez pentru el. Acum Michael imi ofera acest dar minunat – imi ofera publicitate pentru brutaria mea si noua carte.

Sursa: MJWN

 
News | Comments Off on “GOOD MORNING BAKING”