Michael Jackson is my passion !
 
 
 
Michael Jackson is my passion !
 

  GIUSEPPE ZANOTTI  
Posted on September 3rd, 2018 at 9:09 am by admin

Celebrul brand de incaltaminte Giuseppe Zanotti a dorit sa aduca un tribut Regelui Pop in cel mai luxos mod posibil.

In urma cu cativa ani, celebrul brand anunta ca va lansa pe piata cea mai scumpa pereche de sneakers din lume, in valoare de 15 000 de dolari, sneakersi decorati cu 120 diamante, 55 rubine si doua catarame masive de argint; pe 29 august 2018 in cadrul evenimentului “Michael Jackson Diamond Celebration” din Las Vegas extravaganta s-a produs. Perechea de sneakersi unicat a fost lansata in cinstea lui Michael Jackson, acestia servind totodata si unei cauze nobile.

Designul acestor sneakers extravaganti apartine brandului de lux Giuseppe Zanotti – brand care a realizat toata incaltamintea ce urma sa fie purtata de Regele Pop in seria de concerte “This Is It“.
Perechea de sneakers incrustata cu diamante si rubine va fi scoasa la licitatie, banii obtinuti pe acestia, in intregime, urmand sa fie donati in memoria lui Michael Jackson fundatiei Elizabeth Taylor AIDS Foundation.

De asemenea, brandul italian de incaltaminte de lux va lansa si o serie limitata de replici a perechei unicat de sneakers, in doua variante de culoare: alb si negru, acestia fiind decorati cu cristale Swarosky.

Sursa: MJVibe

 
News | Comments Off